prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
 Nataša
jest pa posodim svojega šefa, če ga kdo hoče. se idealno prilega v hladilnik za pijače in po možnosti lahko tam tudi ostane. ne samo za zabave. :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Nataša napisal/-a:jest pa posodim svojega šefa, če ga kdo hoče. se idealno prilega v hladilnik za pijače in po možnosti lahko tam tudi ostane. ne samo za zabave. :wink:

kok je pa star? kakšne barve je? kolk ma kilometrov? kje se ga da ogledat? in kolk stane? a se da kej glihat?

:shock:
 Nataša
Staša napisal/-a:
Nataša napisal/-a:jest pa posodim svojega šefa, če ga kdo hoče. se idealno prilega v hladilnik za pijače in po možnosti lahko tam tudi ostane. ne samo za zabave. :wink:

kok je pa star? kakšne barve je? kolk ma kilometrov? kje se ga da ogledat? in kolk stane? a se da kej glihat?

:shock:

50-80. pepelnate. 25/uro. na njegovi osebni. brezplačen. ne.
 Nataša
da ne bo kakšne nepotrebne gužve na tej temi :lol: - staša se je po tehtnem premisleku odločila, da vzame mojega šefa. tko da me nehite zasipavat z ZS-ji, imam le eno tipkovnico! :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
Ja, in sem ful zadovoljna.
Eden boljših nakupov zadnje čase. Včeraj sem potem šla še v IKEA, da sem nabavila nekaj drobnarij za zraven. :D
 Nataša
cenimo zadovoljstvo naših kupcev...pa čeprav je blo zastonj :evil:
Uporabniški avatar
 Staša
(Pro)dajalki šefa najlepša hvala!

PS: Čisti računi, dobri prjatli! 8)
Uporabniški avatar
 klaudi
Jest bom pa zahtevala revizijo postopka prodaje. Sem ponujala več, pa ga nisem dobila!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA