prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

ežoj
Ojla!

Jst sm bol novi tule gor; do zdej sm sam mal čekiral. Slišal sem za to Golado, tek po Golovcu. Sicer zdej kr blis stanujem (baje, kdo bi vedu, nism nikol zavil na tisti konec...), avtomatsko sem navejen, d grem v smeri rožnika, bajerja, ker mi je blo to prej bližje.

Sem zainteresiran, da bi se pridružil pr kakšnem teku. Če prav razumem so redni teki ob četrtkih in petkih, 18 30, pa potem še en krog za tiste, ki si niso uspel zapomnit steze v prvo :D

Kokr vidim, pa neki tekate tud čez vikend - no, za kakšno tako varianto bi bil še bolj za, ker ravno takrat rata neki dooolgi cajt. Upam, da se vam kmalu pridružim, no če me vzamete. A štart je pa vedno v Ulici Goce Dolčeve?

Lep pozdrav za enkrat, pa čim več sonca med temi plohami, ki jih uni zgoraj ne mara, pa jih pošle k nam...

ežoj
 Nataša
hoj, najboljše, da se javljaš kar v temo o Goladi :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Ežoj,
Nataša ima prav. Javi se v temi Golada, potem pa še v četrtek na ul. Goce Delčeva!
Vsakogar smo veseli. Še posebej, če prneseš piškote. ;)

Lep let, Pegaz :)
 Nataša
jest njega poznam, tko da ga ne razrežte že na prvem teku, ok? :wink: pol pa lahko :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:jest njega poznam, tko da ga ne razrežte že na prvem teku, ok? :wink: pol pa lahko :wink:

Aja, a pol ne še na taprvem?
OK, si bom zapisou, kje mam un kuli,... mah sej bom listek itak zgubu...
ampak se bom ziher spomnu, če bom meu pouhna usta piškotov...
:lol: :arrow: :idea:

Ežoj, nč bat, mi kle nobenga ne režemo. Mi sam mal skupi tečemo pa se fajn mamo. :wink:

Kmalu na svidenje!
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Jusuf
Hoj!
pegaz napisal/-a:.... Ežoj, nč bat, mi kle nobenga ne režemo. Mi sam mal skupi tečemo pa se fajn mamo. :wink: ....

8) Ajoj, kolk eni tuki sirijo ene zmotne misli. :) Seveda ne rezemo, ce pa kar v kosu pozremo :!: In to takoj. Tukaj ni milosti in privilegijev. Ne, ne. :twisted: Vse novince ze takoj in nemudoma pozremo, ostanke pa vrzemo levom. :) In ker smo jako pozresni levi stradajo. ;) Ekola, tako je to. :)

lp, Jusuf mocno Islam :twisted:
Uporabniški avatar
 še1PR
Jusuf napisal/-a:Hoj!
pegaz napisal/-a:.... Ežoj, nč bat, mi kle nobenga ne režemo. Mi sam mal skupi tečemo pa se fajn mamo. :wink: ....

8) Ajoj, kolk eni tuki sirijo ene zmotne misli. :) Seveda ne rezemo, ce pa kar v kosu pozremo :!: In to takoj. Tukaj ni milosti in privilegijev. Ne, ne. :twisted: Vse novince ze takoj in nemudoma pozremo, ostanke pa vrzemo levom. :) In ker smo jako pozresni levi stradajo. ;) Ekola, tako je to. :)

lp, Jusuf mocno Islam :twisted:

8) SLOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNN! A me slišš? Dej pliz Jusufa na ketno :!: :!: :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA