področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

scorpion
Pozdravljeni!

mi lahko samo poveste prosim kako uveljaviti (če jaz sploh lahko) popust člana tekaškega foruma v tomas sportu.

hvala, lp
 marjan
Z lahkoto, v TS poveš samo svoj nick name. Preverjeno deluje. Uspešen nakup :D

lp
Marjan
 jing&jang
Ampak ne na vse stvari. Meni so rekli (sicer ne v LJ), da na recimo ice peak (windstoperje) popust ne velja. Sicer je bil potem prodajalec zelo prijazen in sva našla en kompromis, vseeno pa me zanima, če v LJ dobiš 20% na vso robo (morda odgovor od odgovorih iz TS)?
Uporabniški avatar
 Manika
jing&jang napisal/-a:Ampak ne na vse stvari. Meni so rekli (sicer ne v LJ), da na recimo ice peak (windstoperje) popust ne velja. Sicer je bil potem prodajalec zelo prijazen in sva našla en kompromis, vseeno pa me zanima, če v LJ dobiš 20% na vso robo (morda odgovor od odgovorih iz TS)?

Hja, včasih so dali popust na vse, letos pa sem tudi jaz imela izkušnjo, da samo na tekaško opremo. Kar je v bistvu logično, a ne? Bi bili pa seveda ful zadovoljni, če bi bil popust na vse :wink: .
 superga
Pozdravljeni,
Popust za člane TF v trgovinah TOMAS SPORT velja za VSE TEKAŠKE artikle (obutev dodatki, tekaški tekstil) + POLAR.
L.P.
Superga
Uporabniški avatar
 gladiator
superga napisal/-a:Pozdravljeni,
Popust za člane TF v trgovinah TOMAS SPORT velja za VSE TEKAŠKE artikle (obutev dodatki, tekaški tekstil) + POLAR.
L.P.
Superga

A katerikoli polar (725x)ali samo 625x?
 magija
ali velja popust tudi pri internetnem nakupu in koliko?
Superga hvala za odgovor
 superga
Popust velja samo pri nakupu v trgovinah; velja pa za vse modele POLAR-ja. Tehnično zaenkrat zadeva še ni izvedljiva.
l.p.
superga
 pomladna
Ali popust velja tudi v Celju v trgovini Tomas sport2, ravno včeraj sem izbrala športne copate pegasus in jih grem danes iskat. Ali samo na gotovino ali tudi pri plačilu s kartico? LP!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA