Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 sinisini
Forumci,prosim pomagajte mi pri izbiri nove tekaške ure.Do sedaj sem uporabljav SIGMASPORT PC1300,želim si nekaj več,kaj pa še sam ne vem.Hvala
Uporabniški avatar
 kustus
lp

odvisno koliko si pripravljen odvezati mošnjo.

jest mam sigma pc15 in sem z njo zelo zadovoljen pa še draga ni bila.
Uporabniški avatar
 mediterano
POLAR je zakon :!: :laola
Jaz sem imel že Huger, Sigmo in Hervisove ure, ki jo v bistvu imam še zdaj, ta novi model, ampak s tem nisem preveč zadovoljen. Ne kaže mi namreč utripa, pa tudi Sigma mi ni. Poleg tega mi je Sigma še vlago propuščala. :?
Ne kaže mi pa utripa ne Sigma in ne Hervisova ura :!: Pokvarjen pas na obeh ali prazna baterija na skoraj novih urah oz. pasovih :?:

Zdaj devam skup keš za eno pošteno Polar-ovo uro... :clap:
Uporabniški avatar
 bla_k
Jst sm mel najprej osnovno CardioSport in sem bil z njo čist zadovoln kr nekaj sezon, letos mi je pa Dedek Mraz (no pa še Miklavž pa Božiček sta prispevala) prinesel Polar S625X in to je to bolše stvari najbrž ne bom rabu nkol več (trenutno pa bolše menda tko ni). Še posebej mi je všeč ker je uporabna tako pr laufanju kot kolesarjenju.
P.S. cena je visoka, ampak se jo da zbit, če poznaš koga, ki bi ti jo prinesel z Nemčije naprimer.
Uporabniški avatar
 map
Če te odsotnost prenosa na PC, višinomera, ter še nekaj malenkosti ne moti vzami Polar rs200. Cena je ugodna, funkcij več kot dovolj, pa še mala pa lahka je, tako, da pri teku ne moti. Obstaja tudi verzija rs200sd z foot podom. Omogoča sicer prenos na comp, vendar analize ne moreš delati v polarjevih programih, lahko pa preneseš datoteke na polarjevo spletno stran, kjer vodiš analizo, dnevnik tekov itd.
 biker
pozdravljeni!

jaz se pa odločam med POlar 625 X in garmin 305,

prosim za komentar, in ponudbo garmina, ki bi bil cenejši od 342 EUR, kolikor znaša cena v Ljubljanskem Hartlauerju.

lep pozdrav biker :)
Uporabniški avatar
 alfamann
absolutno garmin forerunner 305. Ga mam tut sam :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA