prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Tole bi moral verjetno podati pod temo Uradne prireditve.
Ampak ker sem èakal kontakt s predstavniki organizatorja in potrditev, da sem prijavljen ( plaèal sem namreè izven roka, ki so ga navajali kot zagotovilo da sem na listi za start ) sem malo potiho držal informacijo.

V zaèetku julija se že nekaj let zgleda odvija preko sredogorja Jura v zahodnem in severnem delu Švice odvija gorski ultra maraton dolg cca. 350km in z 11000 višinskimi metri.
Zadeva se odvija po etapah 7 dni torej povpreèno 50km na dan.

Zadeva me je privabila zaradi neke nove izkušnje. Namreè to da se moraš vsak dan znati maksimalno regenerirati za naslednnji dan. Ni sistem, ki ga nekako dojemam, da ga izvajamo ob teh 24urnih ali gorskih maratonih: ko se "izpucaš" po domaèe reèeno in bo kar bo. Potem pa nekaj èasa jamraš nad lastnim herojstvom do naslednje vojne. Skratka izgleda ena posebna izkušnja pa še pokrajina izgleda zelo vabljiva. Veliko tega predela kolikor sem gledal karte poteka po zašèitenih naravnih sredogorskih parkih.

Nisem pa še imel èasa zadeve natanèneje preštudirati. Pa tudi organizator me je že vnaprej potolažil naj samo uživam, da menda je dogodek izven domene kakšnih 24urnih ali 100km tekaških napenjanj. Važno je samo vsak dan doseèi limit.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Držimo pesti, upam, da ti bo ostalo dovolj volje za kakšno izčrpno poročilo, izgleda res maksimalno zanimivo :!:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Thanx Dule.

Sicer pa sam veš kakšno je razpoloženje èloveka pred nekim velikim dogodkom, ki mu je nek skriti osebni cilj ali izziv sezone...

Noter vre navzeven pa vse tiho je bilo...

Tako da po mojem ce se bo ta zadeva odvrtela do cilja bom vsak report napisal z velikim navdušenjem.

Only by understanding the wisdom of the body
shall we atain the mastery of disease and pain that
will enable us to relieve the burden of people.
Walter Bradford Cannon 1871-1945

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA