Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tradicionalni Molniški tek je potekal v lepem vremenu, v ravno pravih temepraturah. Lušten tek. na 10 ali 20 km (2 ali štiri kroge), tako da se lahko ves čas pozdravljaš na progi :lol:
Od forumovcev smo bili na progi v tem sobotnem popoldnevu Nadj@, Sončka, Kustus, Maj, Matjaž, Tae, pa še kdo, ki ga manj poznam, ter moja malenkost.
Odnesli smo tri medalje (Nadj@, Sončka, Raziskovalec) in še en pokal (Razy je premagal edinega konkurenta v svoji mladostni grupi) , tragični junak dneva je bil Tae, ki je na razglasitvi rezulatatov bil tretji, ob podelitvi medalj, pa je nenadoma in nepričakovano postal četrti :( (konkurenca v njegovi starostni skupini med "kratkaši" je bila precej večja kot v moji ta daljši)
Vsi smo dobili tudi (žrebanje) praktične nagrade.
Skratka bil bi popolen dan, če ga ne bi pokvarila smola Tae-ta.
Maj in Kustus sta dogajanje tudi vizualno dokumentirala. :lol:
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 22 Apr 2007, 09:31, skupaj popravljeno 6 krat.
Uporabniški avatar
 Laufer
Čestitam vsem :TF) za dobre rezultate, še posebej dobitnicama medalj in pokala :clap: :cast: .
Vidim, da se moja partnerja dobro pripravljata na tek trojk :D . Res škoda, da sem bil zaseden :cry:
Bogi Tae, upam da ni bil preveč potrt in da ni :--( od žalosti.
Uporabniški avatar
 tae
Ja, tale tek mi je predlagal raziskovalec, drugače sploh nebi vedel zanj, glede na to, da na forumu ni bilo objave. Še enkrat hvala, imel si dober namen, žal se je na koncu dejansko izšlo ravno tako, kot sva upala, da se ne bo.

Tekaški forum: na novo spoznal raziskovalčevo Sončko, Mirana in Kustusova otroka (čakam objavo fotk na forumu).

Zahvale: Miranu za kuponček za žrebanje, katerega nisem izkoristil, ker sem tudi sam predčasno odšel, Maju za pulover, ki me je grel v tisti senci in vsem ostalim za dobro družbo.

Odgovor Lauferju: bil sem potrt, priznam. Težko rečem ali sem bil jezen ali žalosten, morda vsega po malo. Jokal sicer nisem, mi je pa dalo novo temo za razmišljanje kako naprej.

Potek tekme: tečt sem šel 2 kroga, se pravi 10 km (nekateri pravijo sicer, da je bilo malenkost več, a nič ne de). Štartali smo skupaj kratkaši in dolgaši. Takoj po štartu kar en hud klanec gor. Do vrha klanca na 2. mestu. Po prvem obračališču na 10. mestu. Zame osebno malo psihološko ubijajoče ista proga 2 kroga (ta dolgi celo 4). Bilo je dokaj vroče, da dejansko nebi mogel teči hitreje, kot sem. Na začetku sem si postavil cilj 44 minut (prvi krog sem imel 21 minut in nekaj, kar pomeni, da bi še lahko dosegel svoj cilj), na cilju pa čas 44:57 se pravi skoraj minuto nad planom. Ni in ni šlo hitreje. Ne vem točno, kateri sem bil absolutno, ampak ob prvotni objavi rezultatov je pisalo, da sem v kategoriji od 30 do 49 let) 3. Full vesel. Takoj klical domov, da mi je le uspelo osvojiti medaljo v kategoriji. Potem čakanje razglasitve rezultatov in ko je bila na vrsti moja kategorija, preberejo moje ime, da sem 4. Halo, nič mi ni bilo jasno. Grem še enkrat pogledati napisane rezultate, a glej ga zlomka, tokrat je gor visel drug list, kjer je dejansko pisalo, da sem 4. :shock: :cry: :evil:

V tej temi nimam več besed, se bo pa na ta tek nanašala še moja odprta tema pred kratkim Če, sreča, smola
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No zelo zadovoljen z tekom, hribi naredijo svoje a od lani sem izboljšal čas za cca.6 minut. Grem pogledat rezultate in Nadj@ druga v svoji skupini. Nova medalja pri nas doma.

Sledijo fotke.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No res sem vesela moe uvrstitve, cajt za 3 minute boljši kot lani se pravi da sem dobro trenirala a hribiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to me je pa zmatralo.
Raziskovalec ravno razlaga da nebo še dolgo dobil medalje in glej ga zlomka ravno takrat ga poličejo da je prvi in dobi ne samo medaljo tudi pokal. Tae tragični junak ostane brez medalje. Vsem nam je bilo žal za to.
Uporabniški avatar
 Sončka
Hojla!
Lušt tek je bil in lep dan. Proga je bila pa zahtevna, vsaj zame.
Še lepše je bilo po teku, ko smo se smejali prav na račun medalj.
Daj no Tae, saj ne morem verjet, da te je nemedalja tako užalostila. Poglej svoj rezultat, ki je odličen!
Naj vam bo dan lep in sončen.
Sončka :P
Uporabniški avatar
 MihaPR
Na žalost letos spregledal tale datum :(
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ker je moj disk poln ne morem v novi galeriji objaviti slik iz tega teka. Pomagajte drugovi zbog nje.....................................

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA