prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 ASICS
Pozdravljeni,
vsi, kateri bi želeli testirati ASICS-ove tekaške copate, ste vabljeni na test copat v INTERSPORT trgovine.

23.4.2007 - 30.4.2007 Intersport - Šubičeva ul. / Ljubljana
30.4.2007 - 7.5.2007 Intersport - Nova Gorica
7.5.2007 - 14.5.2007 Intersport - Šiška (Mercator center ) / Ljubljana
14.5.2007 - 21.5.2007 Intersport - Kranj / Savski otok 2
21.5.2007 - 28.5.2007 Intersport - Maribor

Potrebujeto dobro voljo, osebni dokument in že lahko tečete.
Semiko Marucelj napisal/-a:Pozdravljeni,
vsi, kateri bi želeli testirati ASICS-ove tekaške copate, ste vabljeni na test copat v INTERSPORT trgovine.

23.4.2007 - 30.4.2007 Intersport - Šubičeva ul. / Ljubljana
30.4.2007 - 7.5.2007 Intersport - Nova Gorica
7.5.2007 - 14.5.2007 Intersport - Šiška (Mercator center ) / Ljubljana
14.5.2007 - 21.5.2007 Intersport - Kranj / Savski otok 2
21.5.2007 - 28.5.2007 Intersport - Maribor

Potrebujeto dobro voljo, osebni dokument in že lahko tečete.

Hello,
s tekom se ukvarjem že več kot 4 leta (pretečem cca. 40 kem na teden) in že od začetka prisegam na superge Aaics. Pred enim mesecem sem preizkusila nove , različne modele Acisc superge, pri čemer je zmagala superga Kayano. Lahko rečem, da je je nasplošno superga Asics izjemna, vendar, kot izkušena aekačica, z lahkoto trdim, da je copat Kayano na vseh podrčjih zmagovalec. Prav tako sem izprobala copat 2120, vendar je v svoji lahotnosti, mehkobosti..., definitivno zmagal copat ASICS KAYANO! PRIPOROČAM! Lp,
Mojca
 Nusas
Do sedaj sem vas samo spremljala od daleč. No sedaj sem se tudi jaz registrirala na TF.
Tečem 4 - 5 krat na teden. Med drugim sem pretekla tudi že štiri maratone ( New York, Budimpesta, Boston, Sidney ). Pretečem cca. 300 - 325 km na mesec. Asics mi je bil znan, vendar sem kot večina tekačev bila dosedaj predana samo eni znamki in druge nisem želela niti testirati kaj šele menjati. No pa sem se na koncu vendarle odločila, testirati še druge proizvajalce. Do tega me je prineslo spoznanje, da sem na mojih tekih vse pogosteje videla tekače na ASICS-ovih copatih. No pa sem se odločila probati štiri proizvajalce. Tekom testiranj in po pogovorih z tekači sem ugotovila nasljednje. Vsi proizvajalci znajo in lahko naredijo vrhunski model, vendar ga zelo težko v enaki kvaliteti ponovijo. Se pravi eno sezono je, potem pa čakam in lahko tečem z neprimernimi copati. No pa sem se na koncu odločila za ASICS, ker je edini lahko zagotovi neko konstanto. Sem testirala NIMBUS, KAYANO, GT-2120 in KINSEI. Vsi modeli brez pribomb. Meni najbolj ustreza za trening KAYANO za tekmovanja pa uporabljam DS-TRAINER ali DS_RACER. Zelo mi je bil všec tudi GT-2120. Pri slednjem sem opazila izredno blaženje in dobro stabilnost, vendar meni kot tekmovalki ni ustrezal. To pa zaradi tega, ker več kot je blaženja, večja je izguba energije, kar pa meni ne ustreza.
Lep pozdrav vsem na TF
Nuša
Uporabniški avatar
 Janez90
Zdravo,

zanima me kako bo potekal ta test. Rad bi nabavil nove copate, ampak imam kar strah pred menjavo (se mi zdi da mi več copatov ne ustreza kot ja) in bi jih rad preskusil vsaj s polurnim tekom. Do zdaj sem prav zato nosil copate znamke nike, ker sem jih lahko preskusil pri koseškem bajerju.
Predstavljam si, da se teče na električni tekaški stezi?
Uporabniški avatar
 50cent
Koliko se jaz spomnim nam je Semiko razložil(ko je bil v Mariboru), da prideš v InterSport, se identificiraš z osebnim dokumentom(sedaj sicer ne vem ali pustiš dokument v trgovini ali ne :? :?: ), vzameš testne copate, greš magari na Triglav :lol: in jih še isti dan pred zaprtjem trgovine vrneš.Torej imaš res dosti časa, da jih konkretno stestiraš na različnih tekaških površinah.
Nisem pa čisto prepričan če je res tako, naj me kdo popravi če se motim.

Lp :)
Uporabniški avatar
 Janez90
50cent, hvala za odgovor. Tak test mi je všeč. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA