prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 maraton 100
Živijo!
Za trgovino s takimi vezalkami ne vem! Vem pa, da dobro treniraš takrat,ko imaš ene vezalke za dva para tekaških copat. :lol: :lol:
Dosti uspeha pri teku in iskanju vezalk!
Lp S.
 gd
maraton 100 napisal/-a:Živijo!
Za trgovino s takimi vezalkami ne vem! Vem pa, da dobro treniraš takrat,ko imaš ene vezalke za dva para tekaških copat. :lol: :lol:
Dosti uspeha pri teku in iskanju vezalk!
Lp S.

Hvala za odgovor. Pri teku sem dosegel že dosti uspehov, ti pa boš moral očitno še dosti trenirat, ko imaš ene vezalke za dva para tekaških copat

lp gd
Uporabniški avatar
 žine
gd napisal/-a:ti pa boš moral očitno še dosti trenirat, ko imaš ene vezalke za dva para tekaških copat

lp gd

......tukaj si pa močno mim pihnu. :cenz: Včasih je pa vseen treba mal premislit preden kaj napišeš. Čeprav internet kao vse prenese....
lpŽ
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ha ha haaa
tak me je melo, da bi tukaj nekaj napisal, pa raje ne bom ...
smeh je zdrav :rol:
Uporabniški avatar
 bidi
meni so zagotovili če se mi strgajo v garancijskem roku copat, da mi jih zamenjajo! ampak zaenkrat se še dobro držijo! :)
Uporabniški avatar
 Vreme
:?: :?: :?: :?:

@maraton 100 a lahko to tvojo tezo malo bolj obrazložiš??
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
lp...

mislm da teh vezalk ne moreš kupit razen če najdeš kašno šiviljo spoznaš k ti jih sešije skupaj.....

te niso zake da bi jih samo napeljal in zavezal....so sešite na treh koncih in to že v tovarni.....

tako da si poskusi najt kakšne tanke najlonske in samo patent napelješ čez in mal improviziraš...

enjoi...;)

erc,ts čopova
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a:@maraton 100 a lahko to tvojo tezo malo bolj obrazložiš??

Upam, da si prebral tudi smeškote, ki jih je maraton 100 pripopal zraven
Razlagaj si pa tako, da ti bo prej podplat in vse drugo popustilo in se zrabilo, kot vezalke
:arrow: sem se naredil pametnega, ha :roll:
Uporabniški avatar
 Vreme
Hmm smeški so resnično zraven, a nikoli ne veš kolikor je resno misli. :lol:
 maraton 100
Živijo!
Bi se prej oglasil pa sem se cel dan potepal po Šaleški planinski poti.
Iz svojih izkušenj vem,da dobri copati zdržijo (vsaj mene so ) tam od 1000-1500km. Kar pomeni,da sem si copate zavezal največ pedesekrat. Vzdržale pa bi vsaj trikrat toliko (150). Ne bom filozofiral in rekel,da tekača spoznaš po vezalkah! :lol: :lol: A ocena je tu nekje blizu.
Dostikrat sem startal zraven bosonogih maratoncev, ki sem jih videl žal le na startu in so me nato že čakali v cilju.
Lepo popoldne vsem!
LP Stane
Uporabniški avatar
 Damijan
maraton 100 napisal/-a:...dobri copati zdržijo (vsaj mene so ) tam od 1000-1500km. Kar pomeni,da sem si copate zavezal največ pedesekrat.

Uf, uf... Bledoličnež malo vezati, a daleč teči... (eeeem, če bi bil Gorenjc, pa bi te vprašal, ako z razvezanimi laufaš :rol: :rol: )
Stane, hough!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA