Hojla.
Tek na Mohor je bil moj prvi t.i. 'gorski tek'. Presenečena in seveda vesela sem, da sem ga pretekla brez večjih naporov, saj predvidevam, da znajo biti gorski teki prava kalvarija (še toliko bolj, če se ne smatraš za gorskega tekača). Trasa mi je zelo všeč. Kljub slabi napovedi je izza oblakov kukalo sonce. Še lepše pa je, da se večino časa teče v senci.
Imam le nekaj pripomb. Blagajnik ni poznal Olimpijske kartice in tako pri prijavi nisem dobila popusta. Res pa je, da popusta ne upoštevajo na vsakem teku. Mogoče kdo ve, je to odvisno od posamezne prireditve in kje kartico sploh lahko uveljavljam (da ne bom težila po nepotrebnem)?
Za prevoz stvari je bilo lepo poskrbljeno, ni pa bilo organiziranega prevoza tekačev nazaj v dolino. Tukaj so bili vsekakor na boljšem kolesarji. Jaz in fant pa sva se vračala na prireditveni prostor isto dolgo, morda celo nekaj minut več, kot pa sva tekla na vrh! Če je organizacija kombija ali minibusa predraga stvar, bi lahko postavili table za bližnjico ali ob razpisu narisali zemljevid, saj vsi tekači ne prihajamo z Gorenjske.
Pohvala pa okrepčitvi na vrhu, saj smo lahko izbirali med vodo, izotoničnim napitkom, čajem in celo limonovcem
Lep tek. Mislim, da se srečamo tudi drugo leto.