- 18 Jun 2007, 05:40
http://www.caicim.it/ClassificheRosandraIntro2007.asp
Organizacija brezhibna, vreme lepo, ko smo se spuščali po prvi strmini, mi je paslo na pamet (ne kliči hudiča) kako bi tole zgledalo po dežju. Po teku prejšnji dan sem imel začuda kar lahke noge, tako da sem lahko tekel z trening tempom brez težav. Preveč se nisem naprezal, je bil to bolj ogled proga za naslednja leta. Malo sem pojačal po poti ki jo poznam (na naši strani meje). Ob poti je bilo veliko število redarjev ki so nas tudi vzpodbujali. Hiter spust na koncu v Botač in nato po kozji stezi do vrha. Proga-za vsakega nekaj. Na žalost so zmage ostale v
, nekaj se je našlo tudi za naše. Bravo
, če ne štejemo V. Bonanni, ki je že stalna gostja tekov na Primorskem. Bi jo vzeli kar za našo.
Škoda, da sem po teku začutil neko utrujenost, tako da si nisem privoščil
, ki bi me verjetno v tej vročini ubila. Me je vleklo domov, tako da ne vem kaj se je dogajalo na prireditvi. je moglo bit kar fajn.
Udeležba iz
je bila pa kar majhna, glede na druga leta. Jih je zdelalo Petrovo brdo. Vsaka čast tistim ki so bili na obeh. Kapo dol.
Organizacija brezhibna, vreme lepo, ko smo se spuščali po prvi strmini, mi je paslo na pamet (ne kliči hudiča) kako bi tole zgledalo po dežju. Po teku prejšnji dan sem imel začuda kar lahke noge, tako da sem lahko tekel z trening tempom brez težav. Preveč se nisem naprezal, je bil to bolj ogled proga za naslednja leta. Malo sem pojačal po poti ki jo poznam (na naši strani meje). Ob poti je bilo veliko število redarjev ki so nas tudi vzpodbujali. Hiter spust na koncu v Botač in nato po kozji stezi do vrha. Proga-za vsakega nekaj. Na žalost so zmage ostale v

Škoda, da sem po teku začutil neko utrujenost, tako da si nisem privoščil

Udeležba iz

S polno truda do povprečnosti!