vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 markor
Oj,
saj vem da je malo čudno vprašanje - a vseeno me zanima, če je kdo imel "takšen primer" - torej da je imel gips (komolec) na roki, pa je vseeno tekal? Poškodba sicer ni ne vem kaj, gips pa je vseeno gor...
Za kakšen nasvet / izkušnjo bom hvaležen!
Marko
 Tku
Mene je čez nekaj časa vse srbelo pod gipsom že od švicanja brez tekanja.
S tega stališča tek z gipsom ni priporočljiv.
Uporabniški avatar
 markor
Hvala za odg Tku!
Hja, saj sem se tudi sam v tistem trenutku, ko sem vprašal spomnil, da zna biti (tudi) švic problem.. bo treba počakat da se "utež odmakne"..:roll:
Lp!
Marko
 Anina
Za tek ti gipsa sicer ne priporočam - sploh je zelo nevarno, če se spodtakneš in uloviš na polomljeno/zvito roko...

Namig glede gipsa: v trgovinah z ortopedskimi pripomočki se da kupiti gips, ki je odporen na vodo. Kupiš, v bolnišnici zahtevaš, da ti dajo tvojega in to je to. Vsaj pri nas. Z njim se lahko vsaj normalno stuširaš ali odpraviš na bazen (v reko) v tej pasji vročini.
Uporabniški avatar
 markor
Hvala za nasvet!
Itak imam v tor kontrolo in upam, da se te longete "rešim"..
:arrow: Ej, a gips si bi pa moral prinesti "s sabo" - sem mislil, da ti "plastičnega" - na željo - vseeno kar v bolnici dajo??:?:
lp
 brzinca
Če je poškodovan komolec gips stran in samo rutko,če ne bo dolga da boš razgibal.ti povem iz prve roke.
Uporabniški avatar
 markor
Hvala za nasvet!
Hja, me je ena mlada doktarca "nap*" - in mam gips še do petka! Po moje ti to dajo gor kar "po defoltu" - ziher je ziher.. Se sploh ni kaj hotla pogovarjat o "alternativah"...:cry:
Kaj čmo..:roll:
Lp!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA