teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
 Winkl
brez zamere, ampak tale anketa je pa malce čudno zastavljena.
Po pravici povedano sploh ne znam odgovorit na večino vprašanj.

vprašanja so tipa " Ali Ali", odgovori pa da/ne...
 trdi
Hehe, to ni prvič...
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... ght=#91648
Pač malo reklame, ki pa je zelo slabo narejena in človek res ne more nič ugotoviti. Ankete in vprašalniki se sicer spreminjajo, vendar pa so vedno znova slabo oziroma nerazumljivo zastavljeni. Mislim, da bi bilo bolj pametno preprosto se pomeniti z adminom foruma, se zmeniti za eno reklamno pasico, na vprašalnike pa raje pozabiti. Namreč tako slabo narejeni vprašalniki zelo zamajejo ugled vaše firme in nihče ne bo potem klikal še na vaše izdelke.

Kako pa kaj tek, aandreja? Koliko bo kaj kilometrov ta mesec? Al ni nič teka? :wink:
 damjan10
Glede na to, da sem se (in se še) na faksu veliko ukvarjal z življenjskim slogom (ITM, metabolni sindrom, zdrava prehrana, telesna aktivnost, ...) lahko POGRAJAM ZELO SLABO IN NERAZLOČNO NAPISANO ANKETO!
Uporabniški avatar
 aandreja
trdi napisal/-a:Hehe, to ni prvič...
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... ght=#91648
Pač malo reklame, ki pa je zelo slabo narejena in človek res ne more nič ugotoviti. Ankete in vprašalniki se sicer spreminjajo, vendar pa so vedno znova slabo oziroma nerazumljivo zastavljeni. Mislim, da bi bilo bolj pametno preprosto se pomeniti z adminom foruma, se zmeniti za eno reklamno pasico, na vprašalnike pa raje pozabiti. Namreč tako slabo narejeni vprašalniki zelo zamajejo ugled vaše firme in nihče ne bo potem klikal še na vaše izdelke.

Kako pa kaj tek, aandreja? Koliko bo kaj kilometrov ta mesec? Al ni nič teka? :wink:

Moram priznat, da sem veliko več na kolesu, saj mi zaradi določenih težav(trnc v peti) ovira pri teku ali hoji.
Občutek imam, da je vprašalnik malček bolj namenjen tistim, ki jedo vse, glede kvalitete pa, vsi se učimo na napakah in tudi sestavljalcu sem povedala kako in kaj in bo najbrže pri naslednjem sestavljanju bolj pozoren.

Ciao, Andreja
Uporabniški avatar
 Lin@
Tale vprašalnik je pa kar malo smešen. Kako naj človek odgovori na naslednje vprašanje:
3.) Imate raje integrirana ( polnozrnata ) ali rafinirana živila ( kruh, testenine, riž,...)?
da
ne
občasno
:?: :?: :?:

Torej če zacahnem "da" kaj to pomeni? In če zacahnem občasno? :lol:

Drugič naj avtorji vsaj preberjo za seboj, preden dajo to ljudem za reševat.
Uporabniški avatar
 Athena89
damjan10 napisal/-a:Glede na to, da sem se (in se še) na faksu veliko ukvarjal z življenjskim slogom (ITM, metabolni sindrom, zdrava prehrana, telesna aktivnost, ...) lahko POGRAJAM ZELO SLABO IN NERAZLOČNO NAPISANO ANKETO!

mal off topic, sam vseen - na kerem faxu mate take zanimive teme? :oops: hvala.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA