prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Mija
Pozdravljeni
Sem rekreativna tekačica, tečem cca 6x tedensko. Ker sem se odločila za bolj "resno" vadbo, me zanima, kateri polar mi priporočate.
Najprej sem se odločila za model RS 200 sd, potem pa mi je prijatelj svetoval nakup kakšnega boljšega merilca, takega, ki ima nekoliko več funkcij - model RS 400 sd ali S 625 x.

Prosim, da mi napišete prednosti navedenih modelov in pa mnenje, kateri merilec bi bil zame, kot rekreativno tekačico, primeren.

Hvala in lp, Mija
Uporabniški avatar
 muc
Oj...

Jaz sem nabavil RS200sd kakšne 14 dni nazaj in zaenkrat sem ful zadovoljen z njo. Se pa kr dost ukvarjam z športom,tek, kolo,...
Ne vem točno katere funkcije več imata omenjeni uri, ampak za moje potrebe je 200-tka čist ok. Sama se boš mogla pa odločit kakšne imaš potrebe in zahteve. V tem kompletu imaš uro/utrip(max,min,povprečje),št.krogov,own zone,štoparice,
spomin treninga,povezava z PC-jem,FOOT pad(št.km,dolžina),...
Sam sem se odločal med to uro in Suunto T3, ampak bi bilo potrebno vsako stvar posebaj dokupit kar je cenovno dost dražja zadeva!

Veliko sreče pri nakupu in veliko užitkov pri teku z novo urco,lp
Uporabniški avatar
 Mija
Hvala za tvoj odgovor.
Torej, kar pričakujem od ure je, da normalno meri srčni utrip, da lahko zmerim dolžino teka, pa da si lahko kakšen trening sprogramiram. Kaj več za mene že ne pride v poštev.
LP, Mija
Uporabniški avatar
 Pingo
V začetku sem imel Polar M51 potem S410 sedaj S625...ponavadi je tako da ko nabaviš polar urco,da si kmalu zaželiš merjenje višine,merjenje kilometrov,to hočeš potem videti na računalniku...potem si zaželiš še souporabe s kolesom in tako sem pristal na S625 s katerim sem res zadovoljen...ima praktično vse.Bi lahko že prej prišparal in ne kupoval S410.

Aja tudi jaz sem si rekel sej rabim samo monitor pa ni vse v teh izjavah...vedno hočeš več :wink: ...če maš možnost precej nabavi takega ki ima preveč funkcij katere potem po potrebi študiraš in čez kakšno leto ali dve ne bo potreben nov šoping :wink:

To je seveda moje razmišljanje :wink:
Uporabniški avatar
 muc
Pingo napisal/-a:V začetku sem imel Polar M51 potem S410 sedaj S625...ponavadi je tako da ko nabaviš polar urco,da si kmalu zaželiš merjenje višine,merjenje kilometrov,to hočeš potem videti na računalniku...potem si zaželiš še souporabe s kolesom in tako sem pristal na S625 s katerim sem res zadovoljen...ima praktično vse.Bi lahko že prej prišparal in ne kupoval S410.

Aja tudi jaz sem si rekel sej rabim samo monitor pa ni vse v teh izjavah...vedno hočeš več :wink: ...če maš možnost precej nabavi takega ki ima preveč funkcij katere potem po potrebi študiraš in čez kakšno leto ali dve ne bo potreben nov šoping :wink:

To je seveda moje razmišljanje :wink:

Po eni strani se strinjam z tvojim razmišljanjem...po drugi je pa tako, da moraš že takoj vedeti za kaj boš določeno stvar uporabljal.
Kaj rabiš števec za kolo, če ga imaš npr. že na kolesu oz. kaj rabiš višinomer za nedeljski sprehod na Šmarno goro :?:
Če pa te dodatne stvari potrebuješ potem pač ni dvoma o nakupu take ure.Več denarja, več muzike :lol:

Moje mnenje :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA