Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Dragi veterani!
Obvestilo!
Obveščamo vas, da bomo na DP v cestnih tekih, ki bo v soboto, 20. 10. 2007, v Murski soboti, podeli tudi medalje za veteranske kategorije in sicer na prostoru za podelitev Kategorije za veterane so za ženske in moške v starosti od 35 let dalje, za vsakih pet let posebej.
Lepo vabljeni!
Ana Jerman, predsednica ZAVS
Uporabniški avatar
 vencelj
Vsekakor zelo vabljivo. Še ena krajša, hitra cestna dirka en teden pred LM.
Kaj, če bi v TF nagradili trud predsednice združenja veteranov ( Jerman Ana :cast: ) in se teka udeležili v večjem številu.
V debati okrog veteranskega DP je padlo nekaj pripomb o delu združenja ter približevanju atletike rekreativcem, za izboljšanje stanja pa moramo tako ali tako nekaj vložiti vsi.
Torej, vabljeni 20. oktobra v Mursko Soboto, malo bomo tekli, malo poklepetali, se kaj dobrega zmenli, kaj novega zvedli...še en lep dan v dobri družbi.
LP, vencelj
 jermana
Spodbuda za vse " rekreativce"

Mislim, da je to kdo in kaj je rekreativec zelo obsežna tema z različnimi mnenji. Jaz pri tem ne filozofiram: naj bodo to " rekreativci" ali pa " profesionalci", vsi delamo eno in isto. Dober si toliko kolikor vlagaš v treninge, pri tem te pa nihče ne priganja. Sam si svoj gospodar! Pod kam se kdo uvršča je pa pa je stvar vsakega posameznika. Veteranska atletika je ravno to. Nekaj je takih ki res trenirajo in dosegajo odlične rezultate, drugi pa malo manj, pa so vseeno dobri. Meni je všeč pri veteranski atletiki to, da smo razvrščeni po letnikih in res veš kam sodiš med svojimi vrtstniki. Jaz cenim vsakega, ki se po svojih močeh in pod različnimi pogoji ukvarja s športom. Pa naj bo to tek na 100 metrov ali pa maraton. In to je to!
Pri AZS smo se kar nekaj časa trudili, da smo uspeli, da so tako DP v cestnih tekih na 10 km, 21km in maratonu veterani razvrščeni po pravilh svetovne veteranske organizacije - to je od 35 let dalje, na vsakih pet let. Že drugo leto tako podeljujemo posebne medalje tudi za veteranske kategorije na teh razdaljah.
Zato dragi tekači, pridružite se nam, naslednje leto je v Ljubljani evropsko veteransko prvenstvo v atletiki in izkoristite priliko in že sedaj razmišljajte o tem. Več o prvenstvu bo tudi predstavljeno v Murski soboti in na Lljubljanskem maratonu. Res ne vem od kod tako razmišljanje, da "rekreativci" ne spadate k nam.
Pozdrav, Ana
Uporabniški avatar
 vencelj
Tek v MS je tudi zadnja tekma pomurskega pokala. Prijave do eno uro pred posameznim štartom (?!). Če hočeš teči tudi za DP, se moraš prijaviti do 18. 10. (!?-kje, komu, kdaj in kje plačaš prijavnino-?!). Ali to pravilo velja tudi za veterane?...
LP,vencelj
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Tudi meni ni jasno - če se prijavim do 18. ali moram plačati tudi štartnino ali jo lahko poravnam na kraj samem?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA