Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 ninchi
Ojla!
Eno vprašanje! Kolikor jaz vem se ravno na 28.10. prestavi uro, in me zdaj zanima, ali potem velja štart ob 10h (maraton, polmaraton) po "tastari" uri, ali že po novi??
lp

ninch
Uporabniški avatar
 Bor
ninchi napisal/-a:Ojla!
Eno vprašanje! Kolikor jaz vem se ravno na 28.10. prestavi uro, in me zdaj zanima, ali potem velja štart ob 10h (maraton, polmaraton) po "tastari" uri, ali že po novi??
lp

ninch

seveda po novi.... :D
 tomi_
Po novem času ob 10.00 seveda

lp
Uporabniški avatar
 ninchi
Okej! :D potem se pa vidimo takrat!
Uporabniški avatar
 pegaz
Bor napisal/-a:
ninchi napisal/-a:Ojla!
Eno vprašanje!

seveda po novi.... :D

Ko so v sedemdesetih na Švedskem začeli voziti po desni namesto po levi, so tudi naredili spremembo hkrati po vsej državi...

He he

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ma, spet se bo premikala ta butasta ura :?, pa itak na zopet pomemben dan, vsaj za nas tekače, če sem pravilno informiran, premaknemo uro nazaj, tako, da smo za eno uro v deficitu, krasno :wc: :bum:, ma nč se bom pritožu na sončno upravo...
To bo res rana ura, tekaška ura, vsaj za nas rekreativce na 10km :twisted: :roll:

Lp!
Uporabniški avatar
 tae
ja, bo treba prej iti pančkat.

Obivankenobi, ali si opazil, da se velikokrat oglašava en za drugim. Upam, da to koga ne moti, ker se mi zdi so zadnje čase naši forumovci kar občutljivi.
Uporabniški avatar
 andreya
Obivankenobi napisal/-a: če sem pravilno informiran, premaknemo uro nazaj, tako, da smo za eno uro v deficitu, krasno :wc: :bum:, ma nč se bom pritožu na sončno upravo...
To bo res rana ura, tekaška ura, vsaj za nas rekreativce na 10km :twisted: :roll:

Lp!

Uro res premaknemo nazaj, ko bi moral po stari uri stat na štartu ob 8.30, bo po novi šele 7.30, torej boš imel eno uro plusa. :lol:

Upam, da ga nisem čisto v kamen brcnila. :oops:
 darcy
se mi zdi, da imamo jeseni eno uro več spanja

bomo maratonci zaključili s tekom vsaj zgodaj popoldan :) , namesto zgodaj zvečer :?:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:ja, bo treba prej iti pančkat.

Obivankenobi, ali si opazil, da se velikokrat oglašava en za drugim. Upam, da to koga ne moti, ker se mi zdi so zadnje čase naši forumovci kar občutljivi.

Pančkat grem že lahko bolj zgodaj :shock:, ampak vstat in laufat bolj zgodaj to se mi zdi problem :?
Ja, jaz tudi upam, da koga to ne moti, ker če berem tisto temo o svinjini se mi zdi, da so nekateri že izkopali bojne sekire :ignore:V glavnem ne morem verjet, da se folk lahko toliko krega zaradi ene hrane... :shock: :wc:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
andreya napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a: če sem pravilno informiran, premaknemo uro nazaj, tako, da smo za eno uro v deficitu, krasno :wc: :bum:, ma nč se bom pritožu na sončno upravo...

Lp!

Uro res premaknemo nazaj, ko bi moral po stari uri stat na štartu ob 8.30, bo po novi šele 7.30, torej boš imel eno uro plusa. :lol:

Upam, da ga nisem čisto v kamen brcnila. :oops:

Hja, ne vem če je to ura plusa, jaz jo razumem kot minus :?, je pa res, da bom eno uro prej na cilju...no o plusih ali minusih zadeve bom analiziral po teku... :lol:
 nana
Obivankenobi napisal/-a:V glavnem ne morem verjet, da se folk lahko toliko krega zaradi ene hrane... :shock: :wc:

Samo pozabil si napisat, da imajo tisti, ki so žaljivi, skupni imenovalec (in ta ni v tem, da bi bili ljubitelji svinjine) :wink: In zgoraj navedeno prenašajo v vsako drugo temo (npr. v "ura", pa v "cepljenje proti gripi" itd.) :wink:
Uporabniški avatar
 Wega
Da bo čisto jasno in nazorno. Ob treh zjutraj se bomo zbudili, prestavili kazalce nazaj na 2. uro in prespali uro bonusa več, kot bi ga sicer. Da pa ne bo pretemno za zen tekače so tudi organizatorji prestavili uro ;)
Uporabniški avatar
 ninchi
No upam, da je zdaj vse jasno glede ure, ker je pomoje mal nerodno, če prideš na štart, ko prvi že prvi krog odtečejo. Pr taki stvari se člouk lahko fajn "zašije" :shock, sploh zdj ko smo vsi po malem živčni :)
Uporabniški avatar
 zlopi
ninchi napisal/-a:No upam, da je zdaj vse jasno glede ure, ker je pomoje mal nerodno, če prideš na štart, ko prvi že prvi krog odtečejo. Pr taki stvari se člouk lahko fajn "zašije" :shock, sploh zdj ko smo vsi po malem živčni :)

... ma jest sem enkrat, pred leti, ves živčen pritekel na štart pa sem bil ful začuden, ko se še nikomur ni mudilo začet tečt. Pol pa sem ugotovu, da se je ura ponoč premaknla :oops:

Lp, zlopi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA