Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Športno društvo poslovnega sistema Premogovnik Velenje organizira:

3. TEK SV. BARBARE
ki bo v nedeljo, 2.12.2007

Tek bo potekal v obliki štafetnega teka mešanih ekip. Ekipa šteje štiri člane, od tega mora biti vsaj en pripadnik nežnejšega spola. Vrstni red določi ekipa sama, vsak tekač preteče 3,6 km.
Tek se prične ob 10.00 uri na pomožnem stadionu ob Škalskem jezeru.

Prijave zbiramo na sedežu društva ter pred pričetkom teka od 8.00 dalje.
Startnina znaša 10€ na posamezno ekipo.

Vsak od tekmovalcev prejme majico, spominsko medaljo, topel obrok in čaj. Prve tri ekipe prejmejo pokal in medalje. Medaljo prav tako prejmejo še tekmovalci v posebni kategoriji do 180 let ter nad 180 let skupne starosti. Izžrebali bomo tudi nekaj praktičnih nagrad.

Informacije:

ŠD Premogovnik Velenje
Partizanska 78
3320 Velenje
Tel.: 03 8996424 int 18-20

Stane Meža
GSM: 031-606-314

Primož Vedenik
GSM: 041-857-890

Športni pozdrav!
Uporabniški avatar
 tae
Čeprav je do takrat še daleč, se vseeno že sedaj javljam za formiranje prve TF ekipe. Se mi bo kdo pridružil ?
Uporabniški avatar
 marsn
zanimivo
morda pa pridem.
Kaj za posameznike se tud kaj najde?

lp marko
 nana
Samo štafete. Tudi jaz ta tek toplo priporočam. Lani je bilo super vreme (sončno in toplo), imeli smo se zares dobro.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
mešane ekipe ...
no, punce ... ste na potezi
da izzovem npr. :arrow: Sebi
pa še ktera se naj javi, da sestavimo par ekip TF SV :arrow: MB
Uporabniški avatar
 Laufer
Dam predlog da sestavimo najmanj eno ekipo TF Golada in TF K-Rožnik, pa da vidimo kdo je boljši.
Zbiram prijave :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
Laufer jaz sem za. Kot takoimenovani "gazda" se javljam za prvo K-Rožnik ekipo. Za članico nežnejšega spola glasujem dano, seveda če bo za :lol:. K-Rožnik ekipa bo zlahka pometla z Golado ha ha, je kdo za kako stavo v tekoči obliki :twisted:.

Kako se to teče, a vse prijavljene ekipe naenkrat štartajo in je gužva?
 nana
bobr napisal/-a:Kako se to teče, a vse prijavljene ekipe naenkrat štartajo in je gužva?

Vse ekipe naenkrat in ni bilo posebne gužve (lani je bilo cca 25-30 ekip). So pa domačini zelo zagnani :D
Uporabniški avatar
 marsn
Jaz sem lahko v kaki štajerski ekipi, dravsko polje in okolica, bi bil vesel če bi me kje zraven vzeli.
lp marko
Uporabniški avatar
 tae
Meni je pa vseeno katero "pokrajinsko" področje TF bi pokrival. Lahko se tudi kakšnemu priključim, če ne bom imel dovolj kandidatov za svojo ekipo.
 nana
Ne, lani smo tekli en krog okoli jezera. Je pa dolžina očitno lahko različna, ker lani smo menda tekli 3,2 km. Lani je bilo govora tudi o tem, da bo trasa teka odvisno tudi od vremena (morebitne zasneženosti poti). Teče se po makadamu. Več bi pa lahko napisal kakšen domačin. :wink:
Uporabniški avatar
 bobr
tae napisal/-a:Meni je pa vseeno katero "pokrajinsko" področje TF bi pokrival. Lahko se tudi kakšnemu priključim, če ne bom imel dovolj kandidatov za svojo ekipo.

Če ne bo dovolj Krožnikov za ekipo se lahko nam priključiš 8).
Uporabniški avatar
 tae
hvala bobr, zaenkrat z odločitvami vsi še malo počakajmo, saj je do takrat še daleč.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA