prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 ASICS
Se je tako fino videt na levi strani, da moram kaj napisat.
Čestitke tudi vsem ostalim dobitnikom nagrad.
Lep dan se naprej
Semiko Marucelj napisal/-a:Pozdravljeni,
letos je prestižni naziv "SHOE OF THE YEAR 2007" zopet prejelo podjetje ASICS, tokrat z modelom GEL-NIMBUS 9.
:laola
http://www.runnersworld.com/article/0,7 ... -0,00.html

ANIMA SANA IN CORPORE SANO

:wink: Potem pa napiši kaj o modelih 1100, 1120, 2110. To so pronatroski.
Zakaj so zako malo blaženi, so mar vsi visoko odzivni tekmovalni copati za pod 65kg?
 ASICS
Bom povedal tole: leta 2005 je bil tekaški copat leta GT-2120.
Da so pa malo blaženi pa prvič slišim.
Lep pozdrav vsem
Uporabniški avatar
 cvalenti
Ali mi lahko nekdo nekaj pove.Namreč,zanima me kdo določi copat leta,zakaj ga določi,kaj mora copat prestati, da ga določijo ali mora biti tudi najprodajni copat itd., ker ko gledam karakteristike copat in (koles)se mi zdi, da so nekateri copati boljši in cenejši, ravno tako pri kolesih.Zato jaz osebno ne gledam in me niti najmanj (ob nakupu copat) zanima , ali so copat leta ali ne.Sorry,če sem mal posmetil temo! :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 Damijan
V članku iz zgornjega linka piše, da je test izvajalo 9 mednarodnih
uredništev RunnersWorlda, da so med copati bili Adidas, Brooks, Fila,
Mizuno, New Balance, Nike, Puma, Reebok in Saucony...

No, to mi vsekakor pove več, kot pa tisto, ko vidim "Hervisov" copat/kolo leta.
Uporabniški avatar
 cvalenti
Damijan napisal/-a:da je test izvajalo 9 mednarodnih
uredništev RunnersWorlda.

OK,razumem!Ampak,koliko oseb to sproba ,da dejansko reče "e to je pa to".Če pogledaš,9 mednarodnih uredništev RunnersWorlda in da imaš cca 10-15 znamk in če želiš ,da vsak stestira eno firmo enkrat.
Meni to diši po ....... :? :? :?: :!: :!:
Uporabniški avatar
 Damijan
Ja, obstaja možnost, vedno, a o tem se ne govori...
Pač jemlješ take teste kot neko vodilo, sam pa presodiš, če jim zaupaš ali ne.

Jaz Hervisu ne zaupam preprosto zato, ker so vsi njihovi "modeli leta" čisto
mimo, ne-preverljivi na internetu, nasploh neki čudni modeli, nikoli dragi, prej
ceneni; imam občutek, kot da jih proizvajalec samo za njih dela... Pojma
nimam, kaj je v ozadju.
Uporabniški avatar
 zlopi
Damijan napisal/-a:Jaz Hervisu ne zaupam preprosto zato, ker so vsi njihovi "modeli leta" čisto
mimo, ne-preverljivi na internetu, nasploh neki čudni modeli, nikoli dragi, prej
ceneni; imam občutek, kot da jih proizvajalec samo za njih dela... Pojma
nimam, kaj je v ozadju.

... ja sem jaz pred tremi leti kupil ene pa sem dvakrat tekel z njimi, zdaj pa jih imam za na orbitrek :wink:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Sončka
Ja denar, ne. Haloo?! :roll:
Tudi od tistih, ki si ne morejo privoščiti Nike vse..., je enak evro kot od tistih, ki kupujejo samo pri firmah. :wink:
Je pa čisto v redu, da obstajajo copati leta, tko vsaj preberem, kakšne lastnosti ima nekaj, kar kupim (kokoš Press). 8)
Lp, I.
Uporabniški avatar
 Damijan
Ej, Sončka - saj ti "copati leta" niso neke Borolete, so vedno neke Nike, pa Mizuno... In - če mogoče komu čisto vredu sedejo - aleluja. Samo zame je to vseeno nateg...
 klopotec
Meni se zdi, da Hervis tega ne testira, da gre za najbolj prodajan model pri njih. No ne vem. Kot začetnik sem lani kupil njihov MIZUNO. Bil je poceni, ampak ni se mi zdel slab. Kljub temu, da sem kupil premajhne (začetnik pač) so mi kar sedli, kot pravi Damjan. Pozneje sem kupil ASICS, primerno velike, ampak me še vedno potegne in obujem stare. (prvih ne pozabiš nikooooli). Mali maraton na LM sem pretekel s starimi. Nekaj mi je reklo obuj stare. In to nekaj me je zaje..... Niso se izkazali kot prava izbira. Jebemti, sedaj mi je kliknilo. Damjan, da ni bil to tvoj glas, hi,hi. Lump. Pa je bilo podobno tvojemu glasu veš. Spet smetim. Ne bom več.
Uporabniški avatar
 Damijan
Heh, jaz - začetnik pred... uf, koliko leti že?... sem tudi total zgrešil.
Je trgovka rekla: "Toti so tak lepi...". No, nisem glih kupil ta lepih, ampak
tudi premajhne. :bum: O posledicah ne bi tukaj!

Kar se tiče Hervisa - menda imajo zraven napisano v drobnem tisku, da je
to copat leta na osnovi testiranj Hervisovih strokovnjakov. No, to je že
vprašljivo.
Uporabniški avatar
 Vreme
Hahhaha, Damjan kot, da bi ral sebe. :D
Sem pa po tolikih letil naredil napko št. dve. Tako lepe pa tako umazane in hop v pralni stroj z njimi :oops: :evil: :?
 klopotec
A je to narobe? Jaz sem jih že ene dvakrat opral v pralnem stroju in to oboje. Nisem opazil nobene spremembe.
Jutri bom imel na sladkih oboje (ne naenkrat). Najprej manjše, da me bodo malo tiščali, nato pa večje in bom že malo utrujen rekel, uf super, zdaj pa lahko tečem. Psihološka finta, prednost pred nasprotniki. Ups, zdaj sem pa izdal taktiko, hi,hi.
Ja, kaj je s pralnim strojem narobe?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA