Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 mirko1
pozdravljeni
samo vprašanje časa je bilo, da nekako zečnemo s tem tekom. tek bo netekmovalnega značaja, brez nagrad, brez medalj ter brez pujseka, ihan je predaleč. torej, ker pač ne bo nič, kot le tek, ne pričakujem številčne udeležbe.
pričakujem pa čimveč predlogov o času teka,...
vabljeni vsi vegetarijanci, ter simpatizerji v razpravo in nenazadnje na tek.
moji predlogi:
tek bo prvi in naslednji je lahko bilokdaj in bilokje, naj jih bo čimveč na leto v različnih krajih.
tek naj bo netekmovalnega značaja in je brez plačila štartnine.
73 nas je na TF upisanih, tako da upam da bo kaj interesa.
če ga ne bo, tek vseeno bo in sicer:
9.12.07 ob 10 uri, na izhodišču srednječavenske poti, in sicer med ajdovščino in predmejo, tik pred prvim tunelom. parkirišče je dovolj veliko. v slučaju snega, bo namesto teka pohod. komur se ne teče, lahko progo prevozi z mtb.
proga je dolga cca 10 km, do lovske koče, tam pozravimo naše prijatelje jagre, se obrnemo po isti poti nazaj, ki še zdaleč ni dolgočasna.
toliko za zdaj, ostalo sledi:zemljevid, višine,...
lp ,mirko

Slika
Nazadnje spremenil mirko1, dne 01 Dec 2007, 17:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 COFY
Mirko 1 , se prijavljam za naslednji tek, ker sem začetnik in sicer trenutno sem šele v 5. tednu 13. tedenskega programa. Mi je pa misel o vege-teku rojila po glavi te dni in evo pohvalno je padel zdej tvoj predlog. Kot sem rekel podpiram ampak na mojo žalost se bom udeležil šele 2. vege-teka. :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Če najdem kakšno pot v tej smeri, zagotovo pridem. Predvsem zato, ker sem zaznal, da bo to tek dobre volje. :D
Uporabniški avatar
 mirko1
http://www.moj-album.com/uredi/mirko1/10056218/
nekaj slikc od danes, ko sva z ljubico šla na ogled proge. na žalost ali veselje, je proga precej daljša od napovedane.in sicer v vsako smer se z zmernim tempom porabi 40 min. gps mi je sicer izračunal skupaj 13 km. proga pa je še vedno čudovita.
prvima dvema korajžnima, hvala za spodbudo.
lp ,mirko
 klopotec
Pridem. Malo me samo skrbi obutev. Če bo kako slabo vreme, potem moji tekaški copati ne bodo pravi. Ampak bom že nekaj našel. Pa malo bo se lahko z našega konca dogovorili za skupen prevoz. Vidim da ne bomo nehali do konca leta.
Uporabniški avatar
 zlopi
Hoj,

če se bomo uspeli časovno uskladiti pridemo zagotovo tudi mi trije z ženo in hčerko.
Naju z ženo vežejo na te kraje okoli Malega Golaka čisto posebni spomini :heart .

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 MCrnigoj
Obstaja nekaj možnosti, da se pojavim na štartu. Če bom takrat na Primorskem, skoraj zagotovo pridem.

Mirko, zaenkrat hvala za trud in informacije, pa lepo se imej!

Marko
Uporabniški avatar
 mirko1
živjo
upam, da naslednjo nedeljo ne bo slabše vreme od današnjega. en teden nas loči od 1. veg teka. kdor pride na prvi tek, dobi povrnjeno startnino za drugi veg tek :wink: , ki bo itak tudi brezplačen. zaželjeno, da pridete pol ure prej, da vas popišem :shock: , če se kdo izgubi,... :D .s seboj je obvezno imeti vsaj pol litra tekočine, ker okrepčevalnic ni. no ena bo, a le na cilju :wink: .prosim , da se prijavite do sobote na pm-zasebno pošto, ali pa kar tu na forumu.
tekli in hodili boste na lastno odgovornost, in to ob vsakem vremenu. :? za počasejše bo poskrbljeno, da se ne izgubijo, z nami bo šla tudi metla, ki bo šla zadnja.
priznanja v A2 formatu(draga barva) :D , so že natisnjena, le na vaša imena še čakajo.
se vidimo, ko se zagledamo :D
lp ,mirko
 vlado7
na kakšni površini bo proga?
Uporabniški avatar
 mirko1
živjo
proga je mehka 80 %, nekaj malega skalnata. v slučaju dežja tudi ni problem, ker blata ni in trave tudi ne. copati z vrhunskim blaženjem niso potrebni. sicer pa kako izgleda pot si oglejte na slikcah, ki jih najdete na spodnjih povezavah.
lp mirko

mirko1 napisal/-a:oj , za tiste, ki bi šli s mtb, pa tudi za tekače, saj so slikce zelo lepe, si poglejte galerijo slikc s srednječavenske ali kraljevske ali prečke, kot jo imenujejo kolegi s sosednjega foruma

http://tabla.mtb.si/gallery/album1881?page=1

http://tabla.mtb.si/gallery/BUCaven2007

lp ,mirko
Uporabniški avatar
 mirko1
živjo
glede na to, da se reklama za ta tek širi sama od sebe, se bojim, da bo prišlo na tek par tisoč tekačev :D reklama je v športnem koledarju- http://www.sportnikoledar.si/sport/tek danes pa sem prebral v reviji nova tudi vabilo na ta tek, le da so napisali, da je to tek za vegetarijance, kar pa seveda ni res, na tek lahko pride kdorkoli. vremenarji napovedujejo sneg do 600 m, trasa teka je pa na višini 800 m. bo pa bolj romantično. sušilnik sadja dela spolno paro, saj šleperja za dostavo svežega sadja za nekaj tisoč tekačev nimam.
sicer pa sem se z ženo stavil(vsebina stave ni za objavo), da bova na 1. veg teku, tekla sama :shock: :D
lp , mirko
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZdravkoC napisal/-a:Če najdem kakšno pot v tej smeri, zagotovo pridem. Predvsem zato, ker sem zaznal, da bo to tek dobre volje. :D

Žal mi ne bo uspelo, saj so Toti Mariborčani naredili zimsko ligo na Pohorje, ki je ravno ob sobotah - in je blizu.
:arrow: Želim vam lep dan :!:
Uporabniški avatar
 mirko1
živjo
še da vas spomnim, da vam jutri ni treba poležavat na kavču, ker ste vljudno vabljeni na preprost tek. malo sem izkoristil veze in dobil nekaj kmetijskih pridelkov za žrebanje nagrad, pa naj ne bo to vzrok, da pridete, temveč dobra volja vseh vas. vreme bo. sneg je dosti višje.
lp ,mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA