prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 iverson
Vem tema je že velikokrat bila, samo me zanima kaj kej svetujete za tekača 89kg težkega. Dobro blaženjem, pronator sem. Tok da okvirno malo vem orientirati se v denarju.
Uporabniški avatar
 Miha65
Super tole, jez sem se en tak kandidat, zraven dodam se nekaj kil in 47 stevilko....

Ce ima kdo dober namig bom zelo vesel.
 JOHANN
Ne vem če lahko glih svetujem :oops: ampak vseeno , pri svojih 90 kg in pri št 46 pravkar uničujem že svoje tretje Mizuno wave rider10.

Za cca 150 km na mesec mi kar dobro služijo :lol:
Uporabniški avatar
 iverson
No danes sem bil v Tomas sportu. Kupil sem Nike AirEqualon2 8) . Imel sem že prejšni model in mi je takrat odlično služil, zato sem se rajši odločil za nike kakor za Asic Kayano. Jutri pa bom še povedal kako se obnesejo na nogah :D .
Uporabniški avatar
 TOSALI
Mizuno wave rider10 so za supinatorje. Iverson, poskusi z asics modeli, dosti jih je za pronatorje. Vendar odšteti boš moral čez 100 evrov. Ja, pravijo da je tek poceni šport, vendar jaz odštejem vsake 3-4 mesece, čez sto evrov, pa kupujem vedno, ko so znižani. Mislim, da bom začel z golfom he, he...
Uporabniški avatar
 matec
Mizuno wave rider10 moj prijatelj je kupil te priporočam ti jih pravi da je zelo zadovoljen z njimi
Uporabniški avatar
 MihaPR
sem tudi pronator in imam že četrte wave Rider in jih priporočam.
Uporabniški avatar
 iverson
Probal sem Kayano, vendar so se mi zdele v sprednje delu manj blažene, kakor Equalonke. To me je nekako prepričalo pa tudi boljše mi sedejo na nogo. Boljši občutek imam, ga težko razložim :lol: .

Aja te Equalonke sem dal s popustom 120€. Mi za superge ni težko dati več denarja, kot pa da kasneje plačam to s koleni in še s čim.
 luzr
Izkušnja moje malenkosti.
Več blaženja kot Asicsi imajo določeni modeli Nike in Adidasov Adistar Control (blažen ves podplat).

[quote=iverson]Probal sem Kayano, vendar so se mi zdele v sprednje delu manj blažene, kakor Equalonke.[/quote] Čisto možno, razlika med odzivnostjo copata in razlika v materialu(gel in zračna blazina).

Stvar okusa :wink: .
Uporabniški avatar
 iverson
Verjetno ravno zaradi zračne blazine je občutek blaženja večji. Verjamem da so Asics modeli odlični supergi, vendar mi nekako bolj pašejo Nike. Saj ko enkrat ne bo Nike modela bom prisiljen vzeti kako drugo znamko. In takrat bo to verjetno Asics.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA