vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 metkamarjetka
v paketu z novimi copati sem dobila tudi žulje :evil: :evil: :evil:

hec!

res pa je, da sem sedaj 2x tekla v novih copatih in me je na peti pošteno ožulilo. pa sem malo brskala po net-u in zasledila obliže Nexcare active.

so res boljši kot "navadni"? ali so samo dražji ? :?
Uporabniški avatar
 vasko
Za žulje so najboljši Hansaplastovi obliži za žulje (obstajajo v dveh velikostih za pete in za prste). Obliž je iz silikonskega gela tako da se popolnoma prilagodi peti. Naj bi tudi odvajal tekočino iz žulja... Paket v katerem je 5 oz. 6(manjših) obližev stane cca. 5€.
 sephadex-75
Verjetno vsi ti oblizi za zulje delujejo na podoben nacin in takrat, ko sem jih jaz rabila, se mi zdi, da so imeli tudi vsi priblizno isto ceno. So pa definitivno fajn, ker zulj tudi delno zascitijo. Jaz takrat niti hodit nisem mogla normalno, pa malo oblazijo pritisk.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
kupila sem te, ki mi jih je predlagal Vasko, Nexcare-a v naši lekarni še ne poznajo :(
super so! držijo tako močno, da sem ga ob tuširanju komaj spravila stran :lol:
 sephadex-75
Vsaj na mojih oblizih pise, da jih ne smes odstraniti, ampak da moras pocakati da sami odpadejo. Verjetno zaradi nekih snovi, ki jih imajo noter.
 sephadex-75
Aja, se nekaj. Drugace imajo precej raznoliko paleto oblizev proti zuljem tudi v DMu, ce bos drugic se kaj iskala, pa jih v lekarni ne bodo imeli.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA