Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

...uf....pa smo ga.... :D :D

.....to pa je prireditev, kot se šika.....vreme je bilo na začetku poti oblačno s kapljami dežja...nato pa, vedno bolj je šla pot proti vrhu, zmeraj bolj je bilo megledno in vetrovno....da te skoro odnese..... :) ...ampak vsake toliko je pa prav prijetno zapihalo v hrbet...in takrat :D :D :D ......

...proga lepa in razgibana...malo asfalta...malo ravnine....malo makadama...malo gozdne poti.....malo veliko strmine :lol: .....tako, da čas kar hitro mine....in glejga že si na cilju..... :D :D

drugače pa organizacija štima 100 na uro, saj taka je moja izkušnja....tako d a vse lepo organizatorjem, ker so se res lepo potrudili.....da ne govorim o odličnem golažu in kruhu (kot sem izvedel je bil pečen danes ob 4-ih zjutraj), in čaju in ... poleg tega so nam pa še zrihtali prevoz z avtomobili v dolino (osebno sem šel z gasilci, tako da hvala gasilcem v Col-u)... :D :D ...kaj češ lepšega...

Drugo leto se sigurno vidimo ponovno.....če le kaj izrednega ne pride vmes tako da ta tek zelo priporočam :D :D

P.S. Zdej moram pa že počas nehat, da ne zamudim na molniški tek.... :D :D
Uporabniški avatar
 zz topka
No, tudi ZZ top family je zelo zadovoljna, tako s tekom kot seveda z organizacijo le- tega.
Prijazni gostitelji so poskrbeli prav za vse. Na koncu, ko smo seveda toliko robe popili in pojedli, so nas kar morali odpeljati v dolino, saj drugače bi še zdaj gor bili.
ZZ Topu je za 13 sekund slabši čas od lanskega letos prinesel bron, medtem ko je bil lani šele šesti.
Sama sem zadovoljna pritekla ( prihodila) dve minuti bolje kot lani v cilj in se na koncu še razveselila srebra v kategoriji. Sindis pa je tudi odnesla domov srebro, čeprav je njen čas skoraj 6 min slabši od lanskega.
Od forumovcev sem se pozdravila z Avijem in Petrom, no tudi z Mihaelo sva dve rekli.
Seveda ne smem pozabiti na iskrene čestitke prav vsem, še najbolj pa zmagovalcem. Ti pa res grejo, ko strela, ej...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA