Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Sebi
Tale tek sem si izbrala za svoj prvi gorski tek.

Na startu se nas je zbralo 115 tekačev (če moje informacije držijo). V soncu smo začeli tek na Lisco. Na kakšnih pol poti nas je ujel (blagodejen) dež. Proga je bila kljub temu super (nič razmočena). Prav tako so bili super vsi "navijači" ob progi. Tudi postaj z vodo je bilo v izobilju. Proga je bila odlično označena (s kilometrskimi oznakami), sotekači prijazni in komunikativni.

Edini stvari, ki mečeta slabo luč na prireditev sta:
- predolgo čakanje na razglasitev in podelitev priznanj (tek se začne ob 10h, podelitev je komaj ob 14h). Včeraj je bilo na vrhu kar precej hladno. Poleg tega je pihalo in deževalo. Organizatorju pa se ni nikamor mudilo s podelitvijo. Škoda. Edina sreča, da sva se v dolino odpeljala s svojim avtom in nisva rabila čakati 3 ure na prevoz na dežju in mrazu.
- rezultatov danes (1 dan po prireditvi) še vedno ni nikjer objavljenih. V času moderne tehnologije bi se tudi to dalo urediti, kaj ne?

O kakšni svoji udeležbi na tej prireditvi bom še pošteno razmislila...
Sebi napisal/-a:- predolgo čakanje na razglasitev in podelitev priznanj (tek se začne ob 10h, podelitev je komaj ob 14h). Včeraj je bilo na vrhu kar precej hladno. Poleg tega je pihalo in deževalo. Organizatorju pa se ni nikamor mudilo s podelitvijo. Škoda. Edina sreča, da sva se v dolino odpeljala s svojim avtom in nisva rabila čakati 3 ure na prevoz na dežju in mrazu.

Na tole pa sem opozarjal že pred tekom in bil obtožen, da odganjam ljudi s teka. Kot kaže pa ne moti samo mene.
Uporabniški avatar
 Sebi
@Usmiljeni brat: hvala za rezultate!

Sedaj se še bolj razočarana kot sem bila prej. Organizator me je preimenoval v moškega. Je že res, da imam nenavadno ime ampak to ni noben izgovor. Glede na to, da na prijavnico napišem svoje ime in označnim spol je ta napaka zares bizarna! :bum:

Če ne upoštevam te napake, bi bila druga v svoji kategoriji. Ne samo, da sem razočarana... Še jezna sem! :cenz: Upam, da se bo organizator za to vsaj opravičil oz. popravil napako... Ja, ja optimistično, vem. :oops:
 edo-brko
Lp,

spoštovana go.... (ne vem kakšen je vaš status za naslavjanje) SEBI. Lepo, da ste v uvodu našli tudi kakšno lepo besedo za to prireditev. Ampak kritizirati kar tako po vprek pa je neukusno.

Kako veste, da je bila razglasitev šele ob 14.00 uri, če pa ste že prej (najbrž kar kmalu) odšli? Že pred 13.30 uro je bila prireditev uradno zaključena (razglasitev in podelitve).

Rezultati so bili objavljeni danes v dopoldanskem času (v času moderne tehnologije nam je to uspelo) - vam ne, da bi jih poiskali. Mimogrede. Včeraj je bilo še nekaj tekakških prireditev po naši deželi, pa rezultati še niso objavljeni vendar nisem zazsledil hude krvi kot tukaj.

Že po 2/3 tekmovalcev (in ob prihodu zadnjega v cilj) so bili izobešeni "neuradni" rezultati, ki so namenjeni za pritožbe in popravke (kar je bilo po ozvočeju tudi večkrat povedano). Tako se odpravijo morebitne napake. Kje ste bili takrat? Bili bi drugi v kategoriji (čestitam za uspešen tek oz.rezultat) in kako bi vam podelili priznanje, če vas več ni bilo tam. Lahko bi imeli vsaj toliko spoštovanja do sebe in organizatorja in počakali razglasitev.
Iskreno se Vam opravičujemo za storjeno napako, ki je nastala pri vnosu os.podatkov v računalnik. Bizarna napaka? Res. Lahko se zgodi komurkoli in kjerkoli na kakšni drugi prireditvi. Iz vašega zapisa sledi, da samo vam ne, vi se najbrž še nikoli niste zmotili oz.storili napake.

Lepo Vas prosim, da nam sporočite vaše os.podatke (da ugotovimo kdo ste), da to uradno popravimo in vspostavimo dejansko stanje.

Žal mi je, da na tak način sprejemate tek in udeležbo na tekmovanjih. Pričakovanje, da vas bo organizator takaj ko pridete v cilj takoj "popedenal" z vseh strani in boste kot bi mignil že kje drugje, je res "bizarno" . V tem smislu pa res razmislite o udeležbi še na kakšnem teku!

Res, vreme ni bilo najbolj prijetno (vendar še zdaleč ni bilo tako hudo kot na marsikateri drugi prireditvi) vendar so bili sodelujoči zadoovoljni (udeležba je bila dokaj velika-v povprečju prejšnjih tekov), bila je kakšna nerodnost vendar negodovanja in pritožb ni bilo. Razen vaše. Ena (veliko?) vendar tudi te ne bi smelo biti. Se opravičujemo.
Uporabniški avatar
 Sebi
Spoštovani g. Edo - Brko!

Kako sprejemate pozitivne kritike smo videli v temi povabilo na tekmo (kako ste se odzvali na odgovora Usmiljenega brata in Mira). Tako da o tem tukaj ne bi. Z vami se ne mislim pregovarjati.
Organizator mi je rekel, da bo podelitev takrat kot je razpisano v razpisu. In nič prej. To je povedal tudi po megafonu.

Poleg tega vam ne mislim pošiljati svojih podatkov, ker imate vse na prijavi. Poiščite jo.

Kakor koli... Zares ste prijazni! Tak odnos organizatorja je zares več kot super!

Hvala za opravičilo! Sprejeto. Sedaj me pa samo še nazaj v žensko spremenite, prosim! Če vam ni pretežko, seveda!
 edo-brko
Lp!

Kakšne pozitivne kritike! Oglasil sem se, ker vaše trditve niso resnične!

- predolgo čakanje na razglasitev in podelitev priznanj (...podelitev je komaj ob 14.h) in

- rezultatov danes (1 dan po prireditvi) še vedno ni nikjer objavljeno...

NI RES! Celotna prireditev je bila uradno končana pred 13.30 uro in rezultati so bili objavljeni že danes v dopoldanskem času!

Opravičil sem se Vam za napako pri vnosu osebnih podatkov. Zadevo hočemo pravilno urediti vendar nam ne mislite posredovati ustreznih podatkov, da bi to lahko uredili? Zakaj? Običajno je na vseh dosedanjih prireditvah bila taka praksa, da je tisti, ki je ugotovil, da je bil na kakršen koli način oškodovan ali prizadet poklical in sporočil svoje ugotovitve nakar so se zadeve lepo uredile.Za vas to ni sprejemljivo! Mislim, da bi bilo tako prav in pošteno, ker vsakdo lahko naredi napako.
Poskusil bom zadevo urediti po vaših "navodilih" (če je organizator še obdržal papirje) vendar ne bi rad naredil kakšne nove napake (tudi zaradi naših evidenc ne).

Ni se treba z mano pregovarjati, navedite samo resnična dejstva. Glede na vaše omenjanje kako sprejemam pozitivne kritike (v temi povabilo na tek) je razvidno, da ste spremljali zadevo (vedeli kaj vas čaka) in se nato aktivno vključili, si lahko mislim svoje.
Kljub vsemu pa vam moram na kratko odgovoriti.Razlikovati je treba kaj je kritika in kaj kritiziranje. Obema (Usmiljenem-bratu in Mirotu) sem argumentirano napisal svoje mnenje in na to ni bilo nobenega odgovora, ki bi to demantiral (razen posploševanja).

In sedaj paradoks na današjo temo! Oglejte si prispevke s teka na Slivnico. Tudi tam jih je pral dež (že od štarta), bilo je mrzlo, morali so peš v dolino, čakali so tudi na retultate. ti so bili objavljeni šele danes pozno zvečer ..... pa polno lepih mnenj, pohval,itd. v pozitivnem duhu.
Za podobno zadevo tukaj (Lisca), ki nekomu "gre v nos" pa tako negativno. Kako naj človek to razume?!

Preberite moja odgovora s posluhom in mislim, da boste spoznali, da je bil vaš odgovor neupravičeno "grob". Zadevo bi lahko uredili na čisto lep in sprejemljiv način. Pa brez zamere.
Uporabniški avatar
 Sebi
Svoje podatke in prošnjo o popravi napake sem preko sms poslala g. Pavlu Drobne včeraj zvečer ker je na razpisu naveden kot kontaktna oseba.

Srečno pri organizaciji naslednjega teka na Lisco!
Uporabniški avatar
 še1PR
Saj ne vem ali bi se smejala :lol: ali jokala :--( , ko tole :shock: berem!

Sebi! Čestitke za tek! :clap:
Uporabniški avatar
 Sebi
Edo - brko zanima me ali ste napako že popravili?
 edo-brko
Lp!

Še ne, to sledi tekom današnjega dne!

Čeprav sem Vas na podlagi "indicov" odkril že prej sem moral dobiti uradno potrditev (danes zjutraj razgovor z Drobne Pavletom in pregled prijavnic) moje domneve. Sledi še tehnična izvedba (popravek objav) in protokol podelitve kot je bilo predlagano.
Upam,da se Vam bomo na ta način primerno oddolžili za spodrsljaj in da Vas ta ne bo odvrnil od tega, da se udeležite še kakšnega tega v sklopu našega pokala.

Nasvidenje!
Uporabniški avatar
 Sebi
Hvala za trud in razumevanje!

Pa še nekaj tako mimogrede: nikjer nisem napisala, da je organizacija "vaše" tekme slaba :wink: (na nobeni tekmi na primer nisem še videla toliko postaj z vodo kot pri vas). Edino kar sem rekla je, da samo dolgo čakanje ubija. To je vse...
Napake se pa dogajajo, normalno, vedno in povsod.
Uporabniški avatar
 garač
Konec dobr...vse dobr :clap:
Uporabniški avatar
 Sebi
Edo brku in Pavlu Drobne najlepša hvala za popravljeno napako!
Uporabniški avatar
 Sebi
Doma me je še pred začetkom novega leta pričakalo veliko presenečenje: medalija in pisno opravičilo organizatorja. Edo brko se je spremenil v Dedka Mraza in mi polepšal zadnje dni v tem letu. Zato najlepša hvala! :cast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA