prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 usmiljeni_brat
Sport holster sem dobil lani jeseni v nagradni igri TF kot prvo nagrado in ker sem obljubil prijaznim podeljevalcem nagrade, da bom bil opisal svoje izkušnje zdaj to udejanjam.
Sport holster je nekakšen oprtnik, še najbolj podoben tistemu, ki vam ga namestijo ako si zlomite ključnico. NAmestite si ga na ramena in vam pomaga nositi razne drobarije ko so ključi, mobiteli, mp3 predvajalniki in podobno.
Stvar je izdelana iz dokaj kvalitetnih materialov in ima veliko majhnih žepkov v kater si lahko spravite vse kar med tekom potrebujete. ZAdaj na hrbtu ima večji žep v katerega lahko odložoite večje stvari in kot sem uspel dognati v njega lepo pristoji enervitv bidonček s pijačo.Med tekom trdno stoji na ramenih.
S Sport holsterjem sem pretekel kakih 100 km in občutki so pozitivni z eno pripombo in sicer držalo za ključe, ki je praktično razpadlo že takoj ko sem stvar razpakiral in kazi drugače izvrstno izdelavo. Med hitrimi treningi me moti na ramenih, med počasnimi in daljšimi teki pa je silno kul, ker imaš lahko s sabo vse kar potrebuješ.
Aja pa še fotka:
Slika
Uporabniški avatar
 Frikica
Jaz pri teku tudi uporabljam Sport holster in sem navdušena. Je zelo praktičen...Ima dovolj žepkov, tako da lahko spravim najnujnejše za na tek.
Pri teku me ne moti, saj se dovolj prilagaja telesu.

Ga priporočam :)
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Kje se ga pa lahko pri nas kupi in kakšna je približna cena? :oops:

Zgleda zelo praktično in uporabmo, še posebi, če moraš s sabo nositi ključe in telefon. :roll:

Hvala za odgovor!

Lep dan vam želim še naprej!

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 vasko
Pa vas to nič ne reže okrog ramen :?:
Izgleda praktično, ampak dvomim v udobnost... :?
Uporabniški avatar
 Sebi
@Usmiljen brat: pokliči Petra, ki te stvari prodaja in mu povej o napaki. Grem stavit, da ti bo holsterja zamenjal.

@Vasko: nič ne veže okoli rame. Super mehko je. Edini problem, ki ga imam jaz je, da mi naramnice dol lezejo...
 usmiljeni_brat
Sebi napisal/-a:@Usmiljen brat: pokliči Petra, ki te stvari prodaja in mu povej o napaki. Grem stavit, da ti bo holsterja zamenjal.

@Vasko: nič ne veže okoli rame. Super mehko je. Edini problem, ki ga imam jaz je, da mi naramnice dol lezejo...

Ah ne, saj ni panike sem zalepil s sekundnim lepilom, pa tud drugač gredo ključi lepo v žep, ki je tako napravljen da ne morejo past ven. Reže pa res prav nič, je zelo udobno.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA