prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Citka
Pozdravljeni,
zanima me, ce kdo mogoče ve, ce bo tudi letos možno probati tekaške copate na PSTju (Pot spomina in tovarištva). Lani smo namreč, če se ne motim ob torkih, lahko probali Nike tekaške copate. Sposodil si si jih v Kosezah (blizu bajerja je bil štant) in potem si lahko odtekel nekaj kilometrov in preizkusil, ce so ti vsec. Stvar se mi je zdela zalo dobra, mislim da jo je vodil (oz.sodeloval) Beno Piškur. Ce mogoce kdo kaj ve o tem ali pa ce veste kje bi se lahko pozanimala??
Citka napisal/-a:Pozdravljeni,
zanima me, ce kdo mogoče ve, ce bo tudi letos možno probati tekaške copate na PSTju (Pot spomina in tovarištva). Lani smo namreč, če se ne motim ob torkih, lahko probali Nike tekaške copate. Sposodil si si jih v Kosezah (blizu bajerja je bil štant) in potem si lahko odtekel nekaj kilometrov in preizkusil, ce so ti vsec. Stvar se mi je zdela zalo dobra, mislim da jo je vodil (oz.sodeloval) Beno Piškur. Ce mogoce kdo kaj ve o tem ali pa ce veste kje bi se lahko pozanimala??

Nazadnje je bil Nike štant na PST včeraj zvečer (sem tekel mimo), sem ga opazil pa že tudi kaka 2 ali 3 tedne nazaj. Tako da tisto s torkom verjetno velja tudi letos.
Uporabniški avatar
 PUHKO
Ma če se ne motim, je vsak torek in četrtek tam nekje med 17 - 20 uro test Nike superg na PST-ju....nasproti bajerja
 Citka
Hvala, hvala bom sla jutri pogledat, ce bo kaj :D
Uporabniški avatar
 stari
Test copat NIKE je vsak torek do konca maja od 16.30 do mraka,razen če je slabo vreme, pri Koseškem bajerju na začetku PST.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA