....najlepša hvala za tole debato........
...že nekaj časa nameravam kupiti napravo podobno pulzmetru.....
......izbira je res velika in zato še zdaj nisem odločen, kaj naj kupim...
....ker tečem zgolj za vzdrževanje kondicije in mi je gorništvo bližje, sem bil precej časa prepričan, da je za moj potrošniški profil najprimernejši SUUNTO ADVIZOR, ki ima pulzmeter, višinomer, kompas in še kopico "nujno" potrebnih funkcij......dve zadevi me oddaljujeta od nakupa tega čudeža...prva je cena, ki se zdi meni precej visoka (80 000 tolarjev), druga je povezana s samim delovanjem naprave......namreč višinomer in barometer naj ne bi bila preveč natančna.....vsaj tako sem slišal....kakšne izkušnje imate vi s tem modelom ?...
......no in po ponovnem premisleku se trenutno odlčam med različnimi pulzmetri....no tudi ti mali čudeži imajo ogromno funkcij, ki naj bi bili nujno potrebni za modernega rekreativca (al kako ?

)....
...prosil bi vas (tiste, ki že uporabljate pulzmetre), če na kratko orišete katere funkcije resnično uporabljate in katere funkcije HRM-ji vsebujejo zgolj zaradi kozmetike.....
....če sem naredil vsaj približno kvaliteten benchmarking, potem spada Cardiosport v isti cenovni razred kot Sigmasport, dražja sta Polar in Suunto..cenejši od vseh je Intersportov Energetics...sam se trenutno navdušujem za nakup Sigmasport 1300....kaj menite o ostalih modelih (recimo Reebok) in na kaj naj bom pozoren pri nakupu ?......
za informacije si vam že vnaprej zahvaljujem.....
lp
"mislm to še ni razlog, da neb neki spil"