- 12 Maj 2008, 08:04
Oj!
Praga je za mano...
Nekaj vtisov:
expo: manjši - skromnejši kot v Firenzah
proga: lepa trasa - čez 5 mostov, tudi kock ni "preveč", praktično ravna (ok, nekaj podvozov) proga, če imaš čas gledati okrog lahko vidiš kar lep kos mesta..
organizacija: dobra, okrepčevalnic dovolj, tudi vmes na 2,5km voda, na cilju sadje, napitki (ok, tudi brezalko češko pivo..), malo se je le "zatikalo" pri čakanju na opremo
tekma: dobro vzduje - kar nekaj "bombaških" skupin, pred štartom celo grupa s sambo in plesalko zavito v brazilsko zastavo.. Na progi pa skoraj na vsakem vogalu kakšen bend - po moje jih je bilo na celi progi vsaj 15, ki so nažigali (v glavnem rock). Bilo je kar toplo - na polovički je termometer kazal 20°C, vseskozi je sicer malo pihljalo, le med 33 - 37 km je bil izrazitejši veter v prsa. Do cca 25 km sem imel več kot dober čas (glede na mojo uro..), potem pa mi je tempo padel. Čeprav sem po tihem pričakoval več moram biti z rezultatom (3.40) na mojem 2 maratonu zadovoljen!
naši: bil sem vesel, ko me je nekje na polovici po hrbtu lopnil Marjan Jauk (in odletel mimo mene..), na koncu sva še pokramljala med čakanjem na opremo. Marjan je svoj 1 maraton končal s 3.25! Bravo!
mesto: Praga mi je bila zelo všeč, z družino smo preživeli lep (podaljšan) vikend. Malo manj sem bil vesel, ko so me pri vsaki menjavi € v krone nategnili, a kaj bi to..
rezime: bilo je ok!
lp
m
p.s. aja, to še moram dodati.. moj FR305 mi je nameril, da je maraton v Pragi dolg cca 42,9 km.. (ok, 2×tečeš po cca 200m dolgem podvozu, kjer izgubiš signal)
Praga je za mano...
Nekaj vtisov:

lp
m
p.s. aja, to še moram dodati.. moj FR305 mi je nameril, da je maraton v Pragi dolg cca 42,9 km.. (ok, 2×tečeš po cca 200m dolgem podvozu, kjer izgubiš signal)

Brez nič, ni nič. Oziroma je nič... No, no, ....