- 13 Jun 2008, 13:12
K vragu...tudi moj rezultat iz Radencev naj se briše. Bil sem dopingiran...od prvega do petega kilometra je pred menoj tekla dekla z fantastično postavo, vihravih blond las spetih v čop. Njene pajkice bi morale biti nominirane za embalažo leta. Potem mi je ušla. Nekje na šestem kilometru sem cuzal gel z večjo slastjo kot Rafael Nadal pred finalom letošnjega grand slama v Parizu...naslednja dva dni nisem imel težav z zaprtjem. Verjetno se je tudi Rafi kmalu ''prisralo'', saj si je non-stop vlekel hlače iz šupka in Rogerja odpihnil v dobri uri in pol. Nekje na osmem kilometru mi je @ maša ponudila bonbon. Zavrnil sem ga, ker so se ji učke že čudno svetile...seveda mi je ušla. Od tam pa do cilja me je dopingiralo sonce, visoka zračna vlažnost in vsega naveličani redarji ob trasi, kateri so komaj čakali, da se še mi zadnji odritamo mimo, da bodo lahko sedli v senco in se zadopingirali z pol litra primerno ohlajenega antidehidracijskega zvarka. Ehh vsa rekreacija je en sam doping...
Vprašanje iz osnovnošolskega učbenika novejše zgodovine v šolskem letu 2021/2022, avtorjev Čeplak (Steblovnik), Djordjevič...uvod spisal Ben J....''Who the fuck was Helena Javornik?''
Oprostite, vendar meni gre na kozlanje. Naj se jim tabletke, praški in šprice nekje zataknejo.
Prijeten in uspešen dan vam želim!
LP
Matjaž
Have a dream...make a plan...go for it !!!