Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ero
Sebi po SMSu ob 19:08:

Cakam na 73km. Inota in Mira sem nazadnje videla na 53km. Glede na razmere (cez dan 33, sedaj 29 stopinj C) se drzita dobro. Zdravko je na 53km rekel, da se mu ne da se en dan tako muciti. Najbrz je ze odstopil. Sigurno pa ne vem. Noc bo dolga, grem celo pot s fantoma, pes pa z mano. Upam, da nam bo vsem 4 uspelo preziveti to noc...
Uporabniški avatar
 še1PR
Povzetek sporocil do 02h:
Zdravko odstopil, Miro šiba "kot zmešan", Inot pri 111 km.

Danes je tam napovedano 35 stopinj....

Držimo pesti! :laola
Uporabniški avatar
 50cent
Uh, to se bere kot napet triler :) .....v vsakem primeru držim pesti za naša dva preostala fanta :) .
Sploh si ne znam predstavljati sedeti na 35 stopinj kaj šele teči.....to so pravi terminatorji :D .

Srečno :) .
Uporabniški avatar
 50cent
Upajmo , da bo vsaj Mirotu uspelo :lauf: .....dajmo Miro :laola .
 klopotec
Z Marijo (moja žena) prispela na štart dve minuti pred štartom.
Poslikala, snela kolesa z avta, sed preoblekla in štartala pol ure za njimi.
Spoznala, da je Ultrabalaton precej višincev, ki so Mariji delali težave, na ravnini pa je gonila kot urica.
Do večera naju je precej opeklo (kljub podlagi) in sva se odločila da gonima celo noč in zjutraj v hladu pridema na cilj.
V cilj prišla ob 6.30 zjutraj. Srečna.
V zadnjih 100 km skoraj gotovo bila priča prevari in sva prepričana, da zmagovalec ni ta pravi. Med spremljevalno ekipo zmagovalca (trije kolesarji) in nama s je odvijala kar mala drama. Moram si vzeti čas, sedaj sem preveč zaspan in vam najine dvome opišem ko se naspim.
Rqzmere so bile res precej težke in Inotovih 166 km je lep dosežek. Kaj lep, velik je.
Zdravko, se mi zdi na zadnje dogodke sploh ne bi smel štartati.
Buldožer Miro pa bo prišel do cilja. V to ne dvomim. Če bo le dovolj pil, ker danes pa ni niti za se3denje v senci.
Torej podrobnosti, ko se naspim. In najem. In napijem.
Uporabniški avatar
 50cent
Ima mogoče kdo kakšne informacije glede Mirota če mu je uspelo? :?
Nobeden se ne javlja, upam, da ne slavijo tako dolgo :wink: ......
Na uradni strani pa tudi še ni nič rezultatov.... :?

Lp :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Mirotu je uspelo. BRAVO!
Zadnjih 10 km sem tekel z njim. Bil je zelo izčrpan. Tudi glava ni več prenašala teh naporov. Videl je cilj pred seboj, istočasno pa se je spraševal čemu vse to. Jaz vem zakaj vsa ta vprašanja, saj sem prejšnji dan pretekel 70 km po vročini. Lahko bi vzdržal še vso noč, vendar si nisem upal v naslednji dan in še enkrat v takšno vročino.
Prvih 5 km sem tekel z Inotom. Bil je malenkost prehiter. Naslednje kilometre do 25 sem tekel zraven Mirota. Imel je odličen pulz okrog 120 do 140. Večkrat sva primerjala. Jaz sem imel za 15 do 20 udarcev več, kar je očitno preveč. Vročine ne prenašam in visok pulz na soncu je razlog zakaj sem odstopil. Odločil sem se pravilno.
Uporabniški avatar
 še1PR
Bravo vsi trije!!!! :laola :cast: :cast: :cast:

Razmere so bile ubijalske! CARJI ste!!!! :cast: :cast: :cast:

Kapo dol tudi Sebi!! :cast:
Uporabniški avatar
 50cent
Vsi trije ste občudovanja vredni :laola :laola :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast1: :cast1: :cast1: :clap: :clap: .

Trepetal sem z vami vsemi. Želim vam čimprejšnjo regeneracijo in upam, da se kmalu vidimo, da vam roko stisnem v čast. Bravo še enkrat :clap: :clap: :clap: in :cast: :cast: :cast: .

Sila ste :D .
Uporabniški avatar
 EčO
Bravo legende!

Miro itak :cast1: :cast1: :cast1:
Inot in Zdravko pa tud za razum :cast1: :cast1:

Vsaka vam čast!
Uporabniški avatar
 klatez
Eh, norci... Slika
Uporabniški avatar
 tae
Ne glede na končni razplet dogodkov, čestitke vsem. Že to, da se sploh spravte takšno razdaljo laufat, ste zame pravi "norci" (v pozitivnem smislu).
Uporabniški avatar
 tae
Ej klatež, a mi ti misli bereš (norci pa to) ?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA