prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
in laika. :)

preden bom začel tečt bi rad kupil neke superge za nizko ceno, ki mi bodo kot začetniku dobro služile. tu berem o nekih razližnih tipih nog and so on in bi rad, da mi tisti, ki imate izkušnje napišete nekaj o tem. Hvala.
 TinKa.
marko sibaj v tomasa, jaz sem bla vceraj, noro navdusena nad enim zelo prijaznim prodajalcem, full svetujejo ktere superge kupit, mislim da sem na nogah mela vsaj 10 razlicnih superg, na koncu se pametno odlocila in z vceranjsim in danasnjim tekom sem zelo zadovoljna :)
 marko85
grem danes, ker sem prebral, da so res najboljši :)
 marko85
sem bil v mariboru na jurčičevi in mi nekaj ful ni svetovala tista prodajalka čeprav sem jo veliko spraševal o vsem. Potem mi je dala ene, ki bi naj bli univerzalni in to je to. Probal sem samo en par. Upam, da mi je vseeno vredu prodala, ker ravno ful poceni copati niso bli (70€).
Uporabniški avatar
 Loni
vidiš, tu je pa razlika med kapitalo in ostalo Slovenijo? No, saj je že v kapitali med Čopovo in CityParkom.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA