Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Trije ljubljanski norci so nasedli RoKu in njegovi ideji o slovesu od poletja. Laufer je sicer nekaj omenjal potapljaško opremo.
Skratka:
:arrow: mokri od začetka do konca, se pravi, da je poletja definitivno konec
:arrow: vegetarijanske duše bi spet lahko umrle od lakote
:arrow: trasa teka luštna
:arrow: družba ultra super fajn (ekipa Laufer, revež je zaspal na SAMa, Maca56 in jaz)
:arrow: neto teža mokrih tekaških cunj št. 36 enaka 2,490 kg
:arrow: stolica je bila, kušina ni bilo nikjer za videt (RoKo, kaj se to pravi), klobasa v joti je zaudarjala že na km daleč
:arrow: majica je bila v M velikosti, napredek, čez nekaj let mi bodo že prav
:arrow: gre pa velika hvala navijačem ob progi, navklju takemu vremenu jih je bilo več kot v nedeljo na Ptuju :lol: :lol: :lol:
Nazadnje spremenil Loni, dne 13 Sep 2008, 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 maca
LoniM, prehitela si me za poročilo, zato nimam skoraj kaj dodati, razen, da se z vsem strinjam, pa še:
:arrow: od samega preoblačenja pred tekom v avtu, so se šipe tako zarosile, da se not ni videlo, boh ve kaj bi lahko bili počeli, in tudi smo :oops:
:arrow: preoblačenje po teku je zvezdniško potekalo na odru :nono: :cenz: :oops:
:arrow: vegetarijencem so nam obljubili ful dobro malico, samo en letos :x :cry: :!:
:arrow: obljubljene nagrade za vse tekače je naliv sladko odplaknil :shock:

Ampak, mi, norci, se nismo dali. Smo odtekli, ups, odčofotali, in se pri tem celo zabavali. Nič nam ni bilo težko. Hvala vsem navijačem ob progi, ki so bili skoraj enako mokri kot mi.

Hvala obema, Lauferju in LoniM za odlično družbo, brez njih bi se težko spravila v naliv.

Slike bom pripela, ko jih bo Laufer cenzuriral :oops: :twisted: :!:
Uporabniški avatar
 vencelj
Fantje iz Timing Poljane so z rezultati vedno zelo hitri:

:arrow: kategorije odrasli http://www.filipides.com/files/tek_povi ... ni_kat.htm

:arrow: absolutno odrasli http://www.filipides.com/files/tek_povi ... ni_abs.htm

:arrow: mladina http://www.filipides.com/files/tek_povi ... ladina.htm

:arrow: netekmovalci ( za udeležbo) http://www.filipides.com/files/tek_povi ... ovalci.htm

Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Letos sem po treh letih prekinil tradicijo SAM 35 in jo, skupaj z Branetom, ubral na Primorsko.
Proga ena lepših, me je kar navdušila, z rezultatom zelo zadovoljen.
Vreme za vse enako, ima pa dež vsaj dve prednosti:
:arrow: zagotavlja vodno hlajenje na progi :D
:arrow: po teku ne pogrešaš tušev :wink:
Lauferja sedaj srečam praktično povsod, kamor grem teč, je menda vzel zelo resno priprave na svoje prihodnje izzive :lauf: Deklini v njegovi družbi sta se mi zdeli "sumljivi", no, sedaj sta se sami razkrili v svojih poročilih. Drugič si podamo roke :wink: .
Tista o zvezdniškem preoblačenju na odru je dobra: pred tekmo se nas je le peščica odločila za "nastop " na odru, po tekmi je bilo število "nastopajočih" in "gledalcev" že skoraj izenačeno. Smo bili vsaj na toplem :wink: .

Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 Classix
Kaj vse mora ''đezi'' pretrpeti in ''jožica'' videti...Slika Slika

Zdaj bom pa kregan...Slika...Slika

LP
Matjaž
 giorgio
No pa naj še jaz nekaj natipkam. Ko sem zjutraj gledal v nebo se mi je kar smejalo saj je bilo videti da ne bo vročine in bo lepo teči. Potem pa je začelo padati vse bolj in bolj. Med preoblačenjem smo se kar smejali ko smo gledali ven v kakšnem bomo tekli. Pa smo tudi odtekli. Dež nas je pral celo pot,zadnji kilometer pa še prava kraška burja :lol: .Na srečo se je vse dobro izteklo, rezultat na prejšnja leta boljši. Toliko o teh poplavah :lol: . Drugo leto pa spet. LP
Uporabniški avatar
 Laufer
Moj namen včeraj je bil odteči 10 km na SAMu, vendar sem se zbudil šele 5 min po startu, tako so odpadle višinske priprave in odločil sem se, da se priružim ekspediciji na Primorsko.
Kaj naj rečem, bilo je full dobro - beri mokro. Pred tekom sem se spraševal kaj obleči in kaj obuti :roll: . Na koncu sem se odločil, jasno za copate s bolj narezanim podplatom, ki pa naj bi bile tudi vodotesne. Iz kilometra v kilometer sem ugotavljal, da je temu res tako, voda je od zgoraj tekla noter, ven pa nikakor ni šla, tako da so bili zadnji kilometri odtečeni z vodnim blaženjem v čevljih. Če ne bi imel tako obtežene čevlje, bi me burja še odnesla. :lol: .
Včeraj je bil prav poseben dan tudi za Garmin 405. Stestiral sem njegovo vodotesnost in ugotovil, da mu tudi tako vreme prav nič ne škoduje in da še kar naprej dobro dela.
Na koncu sem v darilu dobil tudi spodnje gate velikost XXXL :shock: , ki so danes romale na rit prave velikosti. :twisted:
Show na odru pa je že opisal Vencelj.
Uporabniški avatar
 Classix
Laufer napisal/-a:...ki so danes romale na rit prave velikosti...

Slika

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 maca
Matjaž, tvoji smejkoti so mi še bolj všeč kot voji komentarji, zato si ne upam tebe kregati :P

Jaz pokorno javljam, da mi včerajšnji dež ni pomagal pri rasti in sem ostala še vedno pr ta malih. Pa tkoooooooo sem upala na kakšnem cm več.
LoniM napisal/-a:Trije ljubljanski norci so nasedli RoKu in njegovi ideji o slovesu od poletja. Laufer je sicer nekaj omenjal potapljaško opremo.
Skratka:
:arrow: mokri od začetka do konca, se pravi, da je poletja definitivno konec
:arrow: vegetarijanske duše bi spet lahko umrle od lakote
:arrow: trasa teka luštna
:arrow: družba ultra super fajn (ekipa Laufer, revež je zaspal na SAMa, Maca56 in jaz)
:arrow: neto teža mokrih tekaških cunj št. 36 enaka 2,490 kg
:arrow: stolica je bila, kušina ni bilo nikjer za videt (RoKo, kaj se to pravi), klobasa v joti je zaudarjala že na km daleč
:arrow: majica je bila v M velikosti, napredek, čez nekaj let mi bodo že prav
:arrow: gre pa velika hvala navijačem ob progi, navklju takemu vremenu jih je bilo več kot v nedeljo na Ptuju :lol: :lol: :lol:

No pa da ne. Če bi se javila, bi zrihtali tudi kušin. A je res deževalo? :lol:

No ja, malo bolj na gosto in na hitro je rosilo. Še dobro, da so otroci svoje teke končali prej.
Pride pa tako vreme prav za testiranje opreme, kar so nekateri že opisali. Se vsaj ve, kaj so kupili.
Ponavadi je navijačev več. Skozi vasi ne moreš prit, tako so stisnjeni.

Lepo da si se udeležila teka, kljub pesimističnim napovedim. Za drugič obljubim lepo vreme. Saj tudi burja spada v lepo vreme kajne? :lol:
RoKo napisal/-a: No pa da ne. Če bi se javila, bi zrihtali tudi kušin. A je res deževalo? :lol:

No ja, malo bolj na gosto in na hitro je rosilo. Še dobro, da so otroci svoje teke končali prej.
Pride pa tako vreme prav za testiranje opreme, kar so nekateri že opisali. Se vsaj ve, kaj so kupili.
Ponavadi je navijačev več. Skozi vasi ne moreš prit, tako so stisnjeni.

Lepo da si se udeležila teka, kljub pesimističnim napovedim. Za drugič obljubim lepo vreme. Saj tudi burja spada v lepo vreme kajne? :lol:

Hitro rosilo je kvečjemu v našem avtu :lol: :lol: In se strinjam, burja spada v lepo vreme.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA