- 19 Okt 2006, 10:26
Zdravo!
Sprašujem vas, kdo gre kej na polovični maraton naslednjo nedeljo? Vsi samo napovedujejo čas teka, jest pa se borim samo s tem, da pridem do cilja.
Se gre vsem samo za čas? Ali gre kdo na maraton s tem namenom, da ga preteče in ni važno v kokem času? Bi šel kdo na maraton za vzpodbudo in mi delal družbo?
Sej vem, najbrž sem preveč zahtevna in si vsi želite doseči najboljši rezultat in nič imeti s takšnimi kot sem jaz, ki bi potrebovala družbo in močno vzpodbudo.
Najbrž ni nobeden tok počasen in boste vsi kr oddrveli mimo mene.
Zanima me še nekaj. Kaj počnete en teden pred takšnim tekmovanjem kot je maraton? Počivate ali trenirate na kakšen drugačen način?
To je zame letos prvi pol maraton in upam, da bom zmogla (pripravljena sem dovolj - vsaj čutim tako). Sam je pa en problem nastal. Zadnje čase me je začel bolet levi kolk in to ne bo dobro.
Sej med tekom me ne boli, samo zvečer, ko se uležem pa čutim bolečino. Sej sem dobila neko mazilo in upam, da mi bo pomagalo. Kaj pravite, se mi splača reskirat in preteči 21 km ali naj se prestavim na 10 km? Letos je to moj največji cilj (na športni plati, poleg drugih želja, ki jih imam ogromno
) in si ga tok želim doseči. Sam, a je vredno ali ne
Kaj mi svetujete
Joj, kok sem naložila
Lep dan še naprej.
LP, Mojca
Sprašujem vas, kdo gre kej na polovični maraton naslednjo nedeljo? Vsi samo napovedujejo čas teka, jest pa se borim samo s tem, da pridem do cilja.

Se gre vsem samo za čas? Ali gre kdo na maraton s tem namenom, da ga preteče in ni važno v kokem času? Bi šel kdo na maraton za vzpodbudo in mi delal družbo?

Zanima me še nekaj. Kaj počnete en teden pred takšnim tekmovanjem kot je maraton? Počivate ali trenirate na kakšen drugačen način?
To je zame letos prvi pol maraton in upam, da bom zmogla (pripravljena sem dovolj - vsaj čutim tako). Sam je pa en problem nastal. Zadnje čase me je začel bolet levi kolk in to ne bo dobro.

Joj, kok sem naložila

Lep dan še naprej.
LP, Mojca
Nič nas ne dela tako velike kot velika bolečina.
Alfred de Musset
Alfred de Musset