Bof je praktično povedal vse

, verjamem pa da ima vsak takšno ali podobno zgodbo. Sam jih imam nešteto. Velikokrat se je že zgodilo, da sem domov prišel brez spodnjih hlač, pa sem potem ugotovil, da je bolje teči brez spodnjih hlač in imeti v žepu robčke Palome. Tako je Paloma moj redni spremljevalec na mojih tekih, pa še za sponzorstvo poskrbi vsako leto na Sladkih6
Največje sranje je jeseni, ko kmetje požanjejo koruzo, je potem do prvega grmovja malo daleč, pa tudi ko listje pade dol iz dreves, nisi več tako skrit
Sam prakticiram, da 3-4 ure pred tekom zaužijem zadnji obrok, takrat Palomo ponavadi ne potrebujem, je pa hudič sedaj ko se mrači vedno hitreje in je ta tri do štiriurni obrok pred tekom skorajda nemogoč. Kašne fižole, kislega zelja, repe in podobnih zadev pa tudi kakšen dan pred tekom ne smem zaužiti, ker zna biti pri teku potem veliko sranje. Tudi mleko je pri meni težava, sem pa zadnje čase ugotovil, da sem očitno alergičen na laktozo. Tisto mleko iz Hofera brez laktoze mi ne dela težav, ono iz Ljubljanskih mlekarn pa je pustilo posledice na Avstrijski njivi
Je pa zanimivo, da ob jutranjih tekih teh težav nimam, pa ne tečem ravno na tešče, tako tudi na tekaških prireditvah do sedaj ni bilo nekih problemov, pa naj bo tako še naprej.