Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 abcd
Meni se je začelo dogajat kadar grem teč popoldan, moram it vedno prej na wc,samo če si vzamem kakšne pol urce počitka pred tekom. Če pa vse na hiter pripravim in je premalo časa, mi pa ni treba. Bolje pred tekom kot pa med :oops: , sam mi vseeno gre na živce, ker včasih nisem imel teh problemov. Moja sotekačica mora it pa vedno na malo potrebo med tekom. :)
 Jola
No, saj to sploh ni nenavadna težava pri teku ! Mi smo imeli tri leta treninge v parku, pa so določene tekačice kar redno čepele pod nizkimi smrekami, tako da proti koncu, v jeseni pravzaprav ni bilo več kam stopiti ! Imam pa nekoga doma, ko si samo obleče pajkice za tek, pa je že na WC-ju !
BoF klanjam se ti..tako spisano, da sm se zjokal od smeha ko sm to bral.. :lol: :clap:

Tut mene je to sranje na teku že pošteno začelo mučit in sem res spakiral paket robčkov v nek skrit žepek u hlačah...je pa zadeva rešljiva, kot sem sam opazil...pri men je problem sploh če grem tečt zvečer in še prej tisti dan nisem bil na obisku WCja...ni šans, da naredim več kot 5km ne da bi mogu koruzo obiskat...na srečo je je pri nas na Koroškem malo morje trenutno. :mrgreen:

Torej, nujno na WC pred treningom, če se le da, neposredno pred treningom in pazit kaj daš v usta, še posebej tisti dan ko tečeš.

Ujej, morm solze obrisat in še enkrat prebrat BoFovo dogodivščino..smeh je pol zdravja!
Uporabniški avatar
 Vreme
Bof je praktično povedal vse :lol: , verjamem pa da ima vsak takšno ali podobno zgodbo. Sam jih imam nešteto. Velikokrat se je že zgodilo, da sem domov prišel brez spodnjih hlač, pa sem potem ugotovil, da je bolje teči brez spodnjih hlač in imeti v žepu robčke Palome. Tako je Paloma moj redni spremljevalec na mojih tekih, pa še za sponzorstvo poskrbi vsako leto na Sladkih6 :D

Največje sranje je jeseni, ko kmetje požanjejo koruzo, je potem do prvega grmovja malo daleč, pa tudi ko listje pade dol iz dreves, nisi več tako skrit :mrgreen:

Sam prakticiram, da 3-4 ure pred tekom zaužijem zadnji obrok, takrat Palomo ponavadi ne potrebujem, je pa hudič sedaj ko se mrači vedno hitreje in je ta tri do štiriurni obrok pred tekom skorajda nemogoč. Kašne fižole, kislega zelja, repe in podobnih zadev pa tudi kakšen dan pred tekom ne smem zaužiti, ker zna biti pri teku potem veliko sranje. Tudi mleko je pri meni težava, sem pa zadnje čase ugotovil, da sem očitno alergičen na laktozo. Tisto mleko iz Hofera brez laktoze mi ne dela težav, ono iz Ljubljanskih mlekarn pa je pustilo posledice na Avstrijski njivi :shock:

Je pa zanimivo, da ob jutranjih tekih teh težav nimam, pa ne tečem ravno na tešče, tako tudi na tekaških prireditvah do sedaj ni bilo nekih problemov, pa naj bo tako še naprej. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA