Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil 1. tekme za Avstrijsko Koroški pokal v gorskih tekih. Tekma je bila v St. Paul-u. Dolžina proge 9,85km in 529m/v. Čas teka 54`44˝, kar je zadoščalo za 1. mesto v kat. M60.
 storZ
Po dveh dneh pavze zaradi različnih obveznosti sem naredil danes zadnji dolgi neprekinjen tek pred Radenci in sicer 36 km v tempu 5' 39''
Uporabniški avatar
 Radolca
zjutraj je luna tako osvetila zemljo, da sem med tekom lahko gledal gibanje svoje sence. nekaj minut pred peto je zašla za Jelovico, kjub mojemu prepričevanju, naj ostane :| se je pa na drugi strani nebesnega svoda že prav lepo začelo svetiti :D tako je moje jutranje gibanje potekalo v prav prijetni svetlobi :!:
aha, pa spet sem ene tri peteline poslušal pet z njihovim hripavim glasom, pa večje število psov lajat :!:
pa noben voznik me ni opozoril, naj ga ne lomim z jutranjim tekom :laola
Nazadnje spremenil Radolca, dne 25 Apr 2013, 06:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Radolca
zarano ponovil včerajšnjo vajo :D
pet kilomerov manj, zato me je luna spremljala vse do vhodnih vrat :!:
ne petelinov in ne psov nisem slišal, so mi pa tri mlade srnice prekrižale pot in so se hitro ustrašile mene medveda, pardon, mene Kobilice :!:
pomahal sem utrinku, veliki voz se je, v primerjavi z včeraj, premaknil za nekaj stopinj, luna pa je, tako kot včeraj zjutraj, šla v zaton tam nekje nad Babjim zobom na Jelovici :D
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil 3. tekme za Avstrijsko koroški pokal v kraju MARIA ELEND ali PODGORJE PO Slovensko. Dolžina proge 10,5kmin višinska razlika 660m.Dosežen čas 55`54˝, kar je zadoščalo za 1. mesto v kat. M60.Z 1,7km ogr.+ glavni tek 10,5km in za vrnitev v cilj sem potreboval 11,5km. Tako sem skupaj napravil 23,7km.
Uporabniški avatar
 skitnica
Danes sem se udeležil 3. tekme za Š.K.P.Dolžina proge 6,5km dosežen čas 28`50˝in doseženo 1. mesto v kat. M60. 2,2km ogr, 6,5km glavni tek in 1,8km izt. vsega skupaj 10,5km.
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA