Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Jaz eno že imam, sicer atletic skirt (daljše hlačke), pa je moja izkušnja, da so zelo velike številke, tako da bom vzela eno številko manjšo, kot nosim konfekcijo.
Naročilo oddano, Bernarda, boš v nedeljo videla ta rdečo, ki je od runningskirt.com tako da se boš lahko prepričala. Samo je že malo predelana, je bila prevelika :lol: , pa hlačke je izgubila :-- .
bernarda napisal/-a:Lenči že ve, kaj jaz rabim...kaj moram videti ... probati :mrgreen:

Saj boš lahko malo tudi tekla v njej, ti jo bom s knoflcami spela, da ti dol ne bo padla :lol:
lenči napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Lenči že ve, kaj jaz rabim...kaj moram videti ... probati :mrgreen:

Saj boš lahko malo tudi tekla v njej, ti jo bom s knoflcami spela, da ti dol ne bo padla :lol:

Za ogrevanje :lol:
Drage bodoče nosilke kiklc, hvala za vsa sporočila in naročila - vas obvestim takoj, ko naročilo pošljem naprej (predvidoma drug teden) in mi javijo rok dobave in končno ceno :arrow:

Če še katero zanima, kako te kiklce zgledajo v živo - in bo v nedeljo v Palmanovi - naj poišče Mitjas (znanega maratonca in svetovnega popotnika), ki bo prišel z Vitezi.
On bo imel s sabo (žal ne na sebi 8) ) dve kiklci (velikost 2 in 3), pa zainteresirane lahko preverite tudi velikost in kvaliteto materiala.

Lep vikend želim :wink: :D
Rollback napisal/-a:Če še katero zanima, kako te kiklce zgledajo v živo - in bo v nedeljo v Palmanovi - naj poišče Mitjas (znanega maratonca in svetovnega popotnika), ki bo prišel z Vitezi.
On bo imel s sabo (žal ne na sebi 8) ) dve kiklci (velikost 2 in 3), pa zainteresirane lahko preverite tudi velikost in kvaliteto materiala.

Ej, prjatu... ti bom dal znanega maratonca in svetovnega popotnika...
Bom uletu v kikli, pol naj pa tvoje bodoče nosilke kiklc zbirajo in preverjajo material če si bodo upale :--

ups, se opravičujem za smetenje teme :oops:
Uporabniški avatar
 Loni
mitjas napisal/-a:
Rollback napisal/-a:Če še katero zanima, kako te kiklce zgledajo v živo - in bo v nedeljo v Palmanovi - naj poišče Mitjas (znanega maratonca in svetovnega popotnika), ki bo prišel z Vitezi.

Bom uletu v kikli, pol naj pa tvoje bodoče nosilke kiklc zbirajo in preverjajo material če si bodo upale :--

Če rabiš ta roza štunfe za zraven, samo rec , jih bom vrgla v torbo...:--
mitjas napisal/-a:

Besede..besede..... besede.....dej če si upaš, obleč si jo...me bomo že probale kakšen je material.. kiklice..nč bat :wink:
Loni napisal/-a:Če rabiš ta roza štunfe za zraven, samo rec , jih bom vrgla v torbo...:--

Hvala Loni, ampak ne hvala. Ne pašejo roza CEPke na rdečo kiklo :rol:

Bernarda napisal/-a:Besede..besede..... besede.....dej če si upaš, obleč si jo...me bomo že probale kakšen je material.. kiklice..nč bat :wink:

:lol: počakaj do jutri, pa boš videla če si upam al ne :wink:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA