- 19 Nov 2009, 15:29
Še mene počakte, da vidim, da se posvetujem s manekenko Lenči, potem pa javim... 

bernarda napisal/-a:Lenči že ve, kaj jaz rabim...kaj moram videti ... probati
lenči napisal/-a:bernarda napisal/-a:Lenči že ve, kaj jaz rabim...kaj moram videti ... probati
Saj boš lahko malo tudi tekla v njej, ti jo bom s knoflcami spela, da ti dol ne bo padla
Rollback napisal/-a:Če še katero zanima, kako te kiklce zgledajo v živo - in bo v nedeljo v Palmanovi - naj poišče Mitjas (znanega maratonca in svetovnega popotnika), ki bo prišel z Vitezi.
On bo imel s sabo (žal ne na sebi) dve kiklci (velikost 2 in 3), pa zainteresirane lahko preverite tudi velikost in kvaliteto materiala.
Lep vikend želim![]()
mitjas napisal/-a:Rollback napisal/-a:Če še katero zanima, kako te kiklce zgledajo v živo - in bo v nedeljo v Palmanovi - naj poišče Mitjas (znanega maratonca in svetovnega popotnika), ki bo prišel z Vitezi.
On bo imel s sabo (žal ne na sebi) dve kiklci (velikost 2 in 3), pa zainteresirane lahko preverite tudi velikost in kvaliteto materiala.
Lep vikend želim![]()
Ej, prjatu... ti bom dal znanega maratonca in svetovnega popotnika...
Bom uletu v kikli, pol naj pa tvoje bodoče nosilke kiklc zbirajo in preverjajo material če si bodo upale![]()
ups, se opravičujem za smetenje teme
mitjas napisal/-a:Rollback napisal/-a:Če še katero zanima, kako te kiklce zgledajo v živo - in bo v nedeljo v Palmanovi - naj poišče Mitjas (znanega maratonca in svetovnega popotnika), ki bo prišel z Vitezi.
Lep vikend želim![]()
Ej, prjatu... ti bom dal znanega maratonca in svetovnega popotnika...
Bom uletu v kikli, pol naj pa tvoje bodoče nosilke kiklc zbirajo in preverjajo material če si bodo upale![]()
ups, se opravičujem za smetenje teme
Loni napisal/-a:Če rabiš ta roza štunfe za zraven, samo rec , jih bom vrgla v torbo...
Bernarda napisal/-a:Besede..besede..... besede.....dej če si upaš, obleč si jo...me bomo že probale kakšen je material.. kiklice..nč bat![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA