klopotec napisal/-a:MKC napisal/-a:jst sem imel letos dvakrat "problem" ko dvakrat ali 3x nisem več 'čutil' spodnjega. pa ne vem kaj bi si kdaj še oblekel da bi bilo udobno in toplo
Rešitev se imenuje nakurnik.
Bali napisal/-a:Kape ne nosim, so mi pa super zadeva earbags.
http://www.earbags.com/index.php?option ... 45&lang=en
klopotec napisal/-a:MKC napisal/-a:jst sem imel letos dvakrat "problem" ko dvakrat ali 3x nisem več 'čutil' spodnjega. pa ne vem kaj bi si kdaj še oblekel da bi bilo udobno in toplo
Rešitev se imenuje nakurnik.
metkamarjetka napisal/-a:Bali napisal/-a:Kape ne nosim, so mi pa super zadeva earbags.
http://www.earbags.com/index.php?option ... 45&lang=en
a je to možno naročiti samo prek net-a ali se da kupiti v kateri trgovini? bi bilo aktualno za mulčke - ampak bi rada prej "otipala" in preverila
niki napisal/-a:Ja, ja.. no potem sem prav razumelaKer sem tudi jaz gledala pajkice od adidasa za 75€ pa mi je bilo malo preveč.. tako da se bom sigurno poslužila Nataša tvojega predloga
ko bom imela ta tolpe ta poceni v pranju
![]()
Ira me je čist v dilemo spravila..
a nje ni napisal/-a:niki napisal/-a:Ja, ja.. no potem sem prav razumelaKer sem tudi jaz gledala pajkice od adidasa za 75€ pa mi je bilo malo preveč.. tako da se bom sigurno poslužila Nataša tvojega predloga
ko bom imela ta tolpe ta poceni v pranju
![]()
Ira me je čist v dilemo spravila..
tudi jaz sem gledala pajkice od adidasa, pa me cena odvrnila od nakupa. tako sem do včeraj tekla v 3/4 pajkicah, čez pa trenirko, zgoraj švic majco brez rokavov pa dolgo bombažno čez. prvi kilometer me je zeblo, potem mi je bilo pa ravno prav. tudi rokavic nisem imela, ker sem roke potegnila v rokave![]()
včeraj pa sem po dolgem in počez prehodila Ljubljanski BTC in sem v Sport 2000 v hali A našla dolge podložene pajkice (Dunlop) in to za pičlih 20€!Pa še odsevnike imajo pri zadrgah pri gležnjih. V Gigasportu pa sem našla še zadnji adidasov trak za ušesa ... za 15€
sedaj pa moram najti še dolgo tekaško majico ...
P.S.
Če še katera išče pajkice ... imeli so jih še 5 komadov
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA