Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
tudi jaz sem o tej zadevi razmišljala, obstajajo tudi takšne blazinice, ki se lepo pritrdijo na nedrček...
 MKC
jst sem imel letos dvakrat "problem" ko dvakrat ali 3x nisem več 'čutil' spodnjega. pa ne vem kaj bi si kdaj še oblekel da bi bilo udobno in toplo
Uporabniški avatar
 natasa
MKC napisal/-a:jst sem imel letos dvakrat "problem" ko dvakrat ali 3x nisem več 'čutil' spodnjega. pa ne vem kaj bi si kdaj še oblekel da bi bilo udobno in toplo

Tule bomo pa ženske bolj težko svetovale :rol: !

:wink:
 klopotec
MKC napisal/-a:jst sem imel letos dvakrat "problem" ko dvakrat ali 3x nisem več 'čutil' spodnjega. pa ne vem kaj bi si kdaj še oblekel da bi bilo udobno in toplo

Rešitev se imenuje nakurnik.
Uporabniški avatar
 Bali
Bernarda, tako kot so zdaj že svetovale, mislim, da bi ti blazinice za dojenje lahko pomagale. Iz lastnih izkušenj (sicer iz dojenja) so najboljše tiste iz DM-a, poleg tega pa uporabi še kremo za bradavice od Multy-Gin-a (kupiš v lekarni).

Sem pa jaz tudi ena tistih, ki se raje manj kot pa preveč obleče.

Kape ne nosim, so mi pa super zadeva earbags.

http://www.earbags.com/index.php?option ... 45&lang=en
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
klopotec napisal/-a:

sem si takoj predstavljala tak suspenzor, kot ga uporabljata mož in sine za hokej :rol: :rol: :rol: . ampak s takim bi bolj težko tekel :P
 zappa
klopotec napisal/-a:

Ja. :twisted: Se spomnim oddaje o neki planoti (če se ne motim iz Bosne), ki je znana po tem, da so ženske svojim dedcem za zimo štrikale/kvačkale volnene nakurčnike in da so bili v glavnem vsi XXXL velikosti ali večji, skratka veliko preveliki, ker so se tako bahale (babe, ne dedci) ena pred drugo s "premoženjem" svojega samca. He, he,...

In kolk mora to pikat... :twisted:

No, evo ideje za novoletna darila! Katera bi ga svojemu naštrikala? :lol:
Uporabniški avatar
 Bali
metkamarjetka napisal/-a:
Bali napisal/-a:Kape ne nosim, so mi pa super zadeva earbags.

http://www.earbags.com/index.php?option ... 45&lang=en

a je to možno naročiti samo prek net-a ali se da kupiti v kateri trgovini? bi bilo aktualno za mulčke - ampak bi rada prej "otipala" in preverila :wink:

Jaz sem si par let nazaj naredila zalogo - imeli so jih v Tomas Sportu. Zadeva je ful mehka (imam te iz flisa) in stoji kot pribita na ušesu. Meni res nepogrešljiv pripomoček za zimske dni.

nakur(č)nik: :lol: :lol: :lol: :lol:
 a nje ni
niki napisal/-a:Ja, ja.. no potem sem prav razumela :) Ker sem tudi jaz gledala pajkice od adidasa za 75€ pa mi je bilo malo preveč.. tako da se bom sigurno poslužila Nataša tvojega predloga :wink: ko bom imela ta tolpe ta poceni v pranju :wink:

Ira me je čist v dilemo spravila..

tudi jaz sem gledala pajkice od adidasa, pa me cena odvrnila od nakupa. tako sem do včeraj tekla v 3/4 pajkicah, čez pa trenirko, zgoraj švic majco brez rokavov pa dolgo bombažno čez. prvi kilometer me je zeblo, potem mi je bilo pa ravno prav. tudi rokavic nisem imela, ker sem roke potegnila v rokave :wink:
včeraj pa sem po dolgem in počez prehodila Ljubljanski BTC in sem v Sport 2000 v hali A našla dolge podložene pajkice (Dunlop) in to za pičlih 20€! :D Pa še odsevnike imajo pri zadrgah pri gležnjih. V Gigasportu pa sem našla še zadnji adidasov trak za ušesa ... za 15€ :? sedaj pa moram najti še dolgo tekaško majico ...

P.S.
Če še katera išče pajkice ... imeli so jih še 5 komadov :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
a nje ni napisal/-a:
niki napisal/-a:Ja, ja.. no potem sem prav razumela :) Ker sem tudi jaz gledala pajkice od adidasa za 75€ pa mi je bilo malo preveč.. tako da se bom sigurno poslužila Nataša tvojega predloga :wink: ko bom imela ta tolpe ta poceni v pranju :wink:

Ira me je čist v dilemo spravila..

tudi jaz sem gledala pajkice od adidasa, pa me cena odvrnila od nakupa. tako sem do včeraj tekla v 3/4 pajkicah, čez pa trenirko, zgoraj švic majco brez rokavov pa dolgo bombažno čez. prvi kilometer me je zeblo, potem mi je bilo pa ravno prav. tudi rokavic nisem imela, ker sem roke potegnila v rokave :wink:
včeraj pa sem po dolgem in počez prehodila Ljubljanski BTC in sem v Sport 2000 v hali A našla dolge podložene pajkice (Dunlop) in to za pičlih 20€! :D Pa še odsevnike imajo pri zadrgah pri gležnjih. V Gigasportu pa sem našla še zadnji adidasov trak za ušesa ... za 15€ :? sedaj pa moram najti še dolgo tekaško majico ...

P.S.
Če še katera išče pajkice ... imeli so jih še 5 komadov :wink:

Imam tako Dunlopove kot tiste "pregrešno drage" Adidasove pajkice. A sem slednje dobila za 25 evrov v Hervisu, s kupončki in še nekimi popusti, torej so me prišle prav fajn poceni. So pa, saj to tudi cena pove, boljše od Dunlopovih, no, bolj se me oprimejo. Trakove so imeli tudi v TS, s TF popustom je bil še cenejši. Za majice pa nimam pojma, sem jih vse dobila nekje, tista iz Palmanove je zelo uporabna.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA