- 29 Dec 2009, 00:26
Jaz bom pa svojo analizo objavila čez en mesec, ob moji drugi tekaški obletnici. 

Loni napisal/-a:... celo v bazen so me spravili.
nana napisal/-a:Loni napisal/-a:... celo v bazen so me spravili.
Sem te spravila, bi rekla. In ej ga, če nisem jaz čisto tapravo lokacijo izbrala
Radolca napisal/-a:jaz sem bil pa po gostilnah za polovico manj kot lani.
tako da nisem imel časa za analizo
Radolca napisal/-a:Radolca napisal/-a:jaz sem bil pa po gostilnah za polovico manj kot lani.
tako da nisem imel časa za analizo
Včeraj sem bil v gostilni in delal analizo. Analiziral nisem teka, ampak več ali manj sestavo, temperaturo, okus, količino, barvo,..... piva. Kozarci so bili vsi enaki, pivo pa je iz decilitra v deciliter dobivalo drugačen okus. Na koncu pa, četudi sem s tem namenom okušal pivo,nisem mogel podati končne ocene o tem, ali je prvo pivo boljše kot zadnje ali ravno obratno ali pa ima tisto srednje najboljši okus, mislim da je tretje najbolj "pitko". O tem bom moral še veliko prediskutirati sam s sabo
No, zdaj pa k resnim stvarem:
* Imel sem namen v letošnjem letu preteči dve 42-ki.
* Prvo sem si zadal na Dunaju, kjer sem po prvem krogu zavil v cilj
* Popravni izpit sem čez dva tedna z dvojko (ali šestko) opravil oz končal v Trstu
* Naslednji cilj je bil Ljubljanski maraton.
* Štartal sem na rekord, postavil pa skoraj rekord v najpočasnejšem osebnem rezultatu
* Zakaj tako sem "analiziral" že v poročilu o maratonu. Mimogrede, kolega me je vprašal, če sem bil pijan, ko sem pisal poročilo![]()
![]()
![]()
* Pretekel sem 7 polmaratonov, 31. Posoški maraton (Gorica), 9.Kraški maraton (Sežana), polovico Dunajskega maratona, Maraton Treh Src (Radenci), olimpijski tek na Jesenicah (20 km), 8. polmaraton ob Vrbskem jezeru (Celovec - Velden/Wörthersee), 6. POLMARATON PALMANOVA (PALMANOVA (I))
* Postavil sem PB na 10 kilometrov, s tem sem izpolnil vsaj en letošnji cilj
* Pretekel sem več kilometrov kot v letu 2008
Kar je pa najpomembneje je pa to, da sem spoznal veliko novih in dobrih ljudi, med vami, TF-jevci
Želja za prihodnje leto: polmaraton preteči v času okrog 1:50, kar upam, da ni preveč ambiciozno zame.
Bi pa seveda rada izboljšala rekord tudi na desetki
Svojim planom dodajam še: premagati luzrja na TF 10ki in/ali na Ljubljanskem maratonu. Tu mi bo bobr pomagal, a ne?
Jaz pa ne verjamem, da sem lahko izboljšam rekord na 5 km. Razen, če ... očitno se bo treba udeležiti drugega grajskega teka na Otočcu.
Raf, od ptujskega maratona naprej nekako tekmujem s tabo.
Med svoje načrte za letos dodajam tisto, kar sem sicer tudi imela v mislih, a pozabila: preteči K-Rožnik in Golado v času manj kot 54 minut, morda še malo hitreje.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA