Hmm, mogoče pa sta ta dva tekača delala preizkus kak bojo reagirale mimoidoče tekačice

. Priznam, tud meni bi blo na tvojem mestu nerodno, najbrž bi se spotaknila al pa bi se mi zgodlo kaj podobno neprijetnega

.. kaj češ, ne srečaš ravno pogosto tekačev zgoraj brez in ko že itak sopihaš in se trudiš držat kolkor tolko hitr tempo (nikol ne veš kdaj te odzadaj lovi kak tekač nasprotnega spola ki mu moraš dat vedet da ženske nismo kar tako

) in pol se na naslednjem ovinku skoraj zaletiš v dva postavneža zgoraj brez

.
No ja, pravzaprav se takih pogledov oz. razgledov niti ne bi branla.. kolkor pa se poznam, bi ju gledala v oči (kot pogledam vsakega nasproti prihajajočega tekača/tekačico) in se delala kot da nisem nič opazla, pa verjetno bi še malo pospešila, da bi jima ja dala vedet da nista niti približno zanimiva in sem popolnoma posvečena svojemu treningu

.
Kar se pozdravljan tiče pa mam tud jaz izkušnje da to pri tekačih ne funkcionira najboljše. Ko npr. kolesarim, se z vsakim kolesarjem pozdravim, še ko pride nasproti kak res ultra hiter, ki kar švigne mimo, me ponavadi vsaj pogleda in pomigne z glavo. Pri tekačih pa to nekak ni v navadi, čeprav je spet čisto različno. Jaz vedno vsakega vsaj pogledam in če pozdravi odzdravim; priznam pa, da sama bolj redko prva pozdravim. Pol so pa spet npr. tekači, ki jih pogosto srečam ko tečem po svoji ustaljeni poti in s temi smo tako rekoč "stari znanci", ker se pogosto srečujemo (le na teku seveda) in se vedno pozdravimo in nasmehnemo pa tečemo vsak svojo pot naprej - to so tista lonkina kategorija kolegi tekači, ki pa jih je res bolj malo se mi zdi.
Drugače pa se tud jaz prav fajn počutim če prehitim kakega tekača, čeprav mam pol filing da moram še vsaj kakih 10 minut skoraj šprintat da me ne bo slučajno prehitel nazaj

. No saj, pa še malo raznolikosti vneseš v svoj trening