Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz pa vse pozdravim, pa naj me čudno gledajo :lol: :wink: . Ampak, če jih srečam drugič, pa že dobim pozdrav nazaj. Vsaj živjo si zasluži vsak, ki teka naokoli, od postavnih mladeničev preko mičnih gospodičen do gospa mojih leti in gospodov v zrelih letih :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 mitjas
metkamarjetka napisal/-a:ja, gorenjke smo bolj prijazne :wink: . z izjemo takrat, ko nam ne odzdravite oz. sploh ne "daste pogleda", da bi človek lahko pozdravil :evil: .

mitja: se bojiš konkurence? takšne in drugačne :wink:

:) ne konkurence, gužve na parkingu :wink:

@ anolop - na brdu skoraj ne veš da si v krogu, vsaj meni je preveč razgibana proga

Smo se pa mal "zaplezal", pisalo naj bi se o romancah, pa razen moje ne vem če je še kakšna zapisana :oops:
 klarč
Jaz sem vas pa zanalašč začela gledat v oči! Je ful hecno, k pol mal ne veste kaj morate narest... Mal zmeden delujete :oops:
Uglavnem, jaz se vsakemu ki se mi nasmeji, nasmejim nazaj. Verjamem pa, da je verjetno težko ogovarjat dekleta sredi teka :wink:
Uporabniški avatar
 dannae
mitja je pa tvoja romanca prav luštna, in lepo, da si jo zapisal... ti pa želim, da se bo kaj kmalu spet kakšna zgodila :wink:
Nazadnje spremenil dannae, dne 04 Sep 2008, 20:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 solatka
A veste kako bi izgledala moja tekakška romanca?

Prvi krog - prehiti me tekač. On: "Zdravo!" Jaz:"Zdravo!"
DRugi krog - On: "Kako..." Jaz gledam začudeno.
Tretji krog - On: "... si?"
Četrti krog - Jaz: "Vredu!"
Peti krog - Jaz: "Pa ti?"...

Namreč, On bi naredil pet krogov jaz pa bi med tem tekla enega samega :lol: :lol: :lol:
 sephadex-75
Ah solatka, lahko bi se pa mal prlagodu pa bi tekel s tabo. Al pa malo naprej pa nazaj.:)
Mene je vceraj ujela tema sredi enega polja in sem si prav zelela, da bi prisel kaksen tekac in me pospremil nazaj do mesta, da me ne bi bilo tako strah.:)
 mausi
solatka napisal/-a:A veste kako bi izgledala moja tekakška romanca?

Prvi krog - prehiti me tekač. On: "Zdravo!" Jaz:"Zdravo!"
DRugi krog - On: "Kako..." Jaz gledam začudeno.
Tretji krog - On: "... si?"
Četrti krog - Jaz: "Vredu!"
Peti krog - Jaz: "Pa ti?"...

Namreč, On bi naredil pet krogov jaz pa bi med tem tekla enega samega :lol: :lol: :lol:

Solatka meni je neki časa nazaj uspelo celo rečt: pa ne že spet? jap, tip me je še enkrat prehitel, prvič naprej in drugič nazaj....
 comet
Pozdravim vsako tekačico in tekača, ki ga srečam na poti, če ne z pozdravom pa z dvigom roke.

Glede romance pa se lahko samo nasmejem....

Moja se je pravkar začela... povod pa seveda srečevanje na teku. :P
Uporabniški avatar
 Eustahije
Sem probaval malo s tem pozdravljanjem ker se mi zdi fajn ideja, pa mi par stvari ni jasnih.

Kako vi to pozdravljate? Dvignete roko ali gre tu za jasen in glasen zdravo? Če si zadihan (in običajno sem) bi tisti "zdravo" izgledal bolj kot način glasnega izdiha od katerega nihče ne bi imel nič, nasproti "tečeči" bi začel razmišljati kaj je bil to zaen jezik. :) Morda samo nasmeh? Ampak kako vam uspe s široko odprtimi ustmi zaradi dihanja iz tega sestavit še nasmeh, pri meni bi izgledalo bolj kot da me je krč v čeljust, morda bi mi uspelo pokazat zobe (polne mušic) in to bi se dalo potem interpretirat kot nasmeh :)... vsekakor ne bi izgledalo prav nič filmsko. :D

Sploh pa lahko pozdraviš samo ko gre nekdo nasproti tebe? Večkrat imam občutek ko da sem se že spoprijateljih z nekom ki me je lovil eno minuto preden me je prehitel. Kaj je v tem primeru možat udarec po rami v obliki pozdrava na mestu ali bi se smatral kot napad? Kaj pa punce, ne morem jih glih možato udarit po rami ... Ne bi rad poleg švica v očeh imel še solzivec ali, buhnedej, da me še zaštroma s teaserjem :D Lahko bi oba spola pač usekal po riti ko pridejo mimo, kaj, tudi fuzbalerji se trepljajo po ritih ves čas, pa če oni niso dedci, pa ne vem kdo je. :)

Najboljš ideja ki sem jo dobil je, da imaš v roki tablico na kateri piše "čao" in potem, če je tekač za tabo jo obrneš okrog in ga pozdraviš "v rikverc", če je pred tabo jo pač obrneš prav, pa ne zahteva nobenih dotikov, gestikulacij in artikulacij. Kaj pravite na idejo?
Uporabniški avatar
 mazi
Eustahije napisal/-a:Sem probaval malo s tem pozdravljanjem ker se mi zdi fajn ideja, pa mi par stvari ni jasnih.

Kako vi to pozdravljate? Dvignete roko ali gre tu za jasen in glasen zdravo? Če si zadihan (in običajno sem) bi tisti "zdravo" izgledal bolj kot način glasnega izdiha od katerega nihče ne bi imel nič, nasproti "tečeči" bi začel razmišljati kaj je bil to zaen jezik. :) Morda samo nasmeh? Ampak kako vam uspe s široko odprtimi ustmi zaradi dihanja iz tega sestavit še nasmeh, pri meni bi izgledalo bolj kot da me je krč v čeljust, morda bi mi uspelo pokazat zobe (polne mušic) in to bi se dalo potem interpretirat kot nasmeh :)... vsekakor ne bi izgledalo prav nič filmsko. :D

Sploh pa lahko pozdraviš samo ko gre nekdo nasproti tebe? Večkrat imam občutek ko da sem se že spoprijateljih z nekom ki me je lovil eno minuto preden me je prehitel. Kaj je v tem primeru možat udarec po rami v obliki pozdrava na mestu ali bi se smatral kot napad? Kaj pa punce, ne morem jih glih možato udarit po rami ... Ne bi rad poleg švica v očeh imel še solzivec ali, buhnedej, da me še zaštroma s teaserjem :D Lahko bi oba spola pač usekal po riti ko pridejo mimo, kaj, tudi fuzbalerji se trepljajo po ritih ves čas, pa če oni niso dedci, pa ne vem kdo je. :)

Najboljš ideja ki sem jo dobil je, da imaš v roki tablico na kateri piše "čao" in potem, če je tekač za tabo jo obrneš okrog in ga pozdraviš "v rikverc", če je pred tabo jo pač obrneš prav, pa ne zahteva nobenih dotikov, gestikulacij in artikulacij. Kaj pravite na idejo?

Zelooo dobro napisano... :rol: :clap:
Uporabniški avatar
 EčO
Eustahije napisal/-a:Sem probaval malo s tem pozdravljanjem ker se mi zdi fajn ideja, pa mi par stvari ni jasnih.

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Jz predlagam majčke. Na sprednji in zadnji strani bi pisalo: "Ti, ti, ja ti ja...ČAO!" :wink:
 Jure_kolesar

Ti si pa en velik filozof. :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Najboljše, da mam kar fračo s sabo in vse prehitovalce lepo pošicam. Potem ko se bo vsak obrnil, bom pa še vljudno z rahlim priklonom pozdravila. kaj pravite pa na to taktiko?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA