Sem probaval malo s tem pozdravljanjem ker se mi zdi fajn ideja, pa mi par stvari ni jasnih.
Kako vi to pozdravljate? Dvignete roko ali gre tu za jasen in glasen zdravo? Če si zadihan (in običajno sem) bi tisti "zdravo" izgledal bolj kot način glasnega izdiha od katerega nihče ne bi imel nič, nasproti "tečeči" bi začel razmišljati kaj je bil to zaen jezik.

Morda samo nasmeh? Ampak kako vam uspe s široko odprtimi ustmi zaradi dihanja iz tega sestavit še nasmeh, pri meni bi izgledalo bolj kot da me je krč v čeljust, morda bi mi uspelo pokazat zobe (polne mušic) in to bi se dalo potem interpretirat kot nasmeh

... vsekakor ne bi izgledalo prav nič filmsko.
Sploh pa lahko pozdraviš samo ko gre nekdo nasproti tebe? Večkrat imam občutek ko da sem se že spoprijateljih z nekom ki me je lovil eno minuto preden me je prehitel. Kaj je v tem primeru možat udarec po rami v obliki pozdrava na mestu ali bi se smatral kot napad? Kaj pa punce, ne morem jih glih možato udarit po rami ... Ne bi rad poleg švica v očeh imel še solzivec ali, buhnedej, da me še zaštroma s teaserjem

Lahko bi oba spola pač usekal po riti ko pridejo mimo, kaj, tudi fuzbalerji se trepljajo po ritih ves čas, pa če oni niso dedci, pa ne vem kdo je.
Najboljš ideja ki sem jo dobil je, da imaš v roki tablico na kateri piše "čao" in potem, če je tekač za tabo jo obrneš okrog in ga pozdraviš "v rikverc", če je pred tabo jo pač obrneš prav, pa ne zahteva nobenih dotikov, gestikulacij in artikulacij. Kaj pravite na idejo?