- 19 Jul 2010, 06:45
Lanski podvig Uroša Feldina me je vzpodbudil, da se na SPP preizkusim tudi kot prva ženska tekačica. Terminski plan sem tako "prekopirala" od njega in se z njim tudi v živo posvetovala.
22. julija bom startala v Mariboru, z Olgo Grmovo, ki bo z mano tekla do Poštarskega doma.
Za naslednji dan, to je v petek, 23. julija, ko bom tekla čez Uršljo goro, Smrekovec in Raduho, pa bi želela, da se mi kdo pridruži.
Upam, da bo kdo lahko tekel z mano kos poti od Bolnice Franje, čez Ermanovec, Bevkov vrh, Sivko, Hleviše. Tam naj bi bila 1. avgusta. Povsem neznani so mi tudi tereni naslednjega dne, ko bom šla čez Male Golake, Čavn, Sinji vrh do Koče pri Javorniku.
Torej, upam, da se mi kdo lahko pridruži.
Sporočite!
Ultramaratonski pozdrav
,
Ruth Podgornik Reš
p.s.
Pa držite pesti, da mi bo vreme čimbolj naklonjeno.
22. julija bom startala v Mariboru, z Olgo Grmovo, ki bo z mano tekla do Poštarskega doma.
Za naslednji dan, to je v petek, 23. julija, ko bom tekla čez Uršljo goro, Smrekovec in Raduho, pa bi želela, da se mi kdo pridruži.
Upam, da bo kdo lahko tekel z mano kos poti od Bolnice Franje, čez Ermanovec, Bevkov vrh, Sivko, Hleviše. Tam naj bi bila 1. avgusta. Povsem neznani so mi tudi tereni naslednjega dne, ko bom šla čez Male Golake, Čavn, Sinji vrh do Koče pri Javorniku.
Torej, upam, da se mi kdo lahko pridruži.
Sporočite!
Ultramaratonski pozdrav

Ruth Podgornik Reš
p.s.
Pa držite pesti, da mi bo vreme čimbolj naklonjeno.