Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Lanski podvig Uroša Feldina me je vzpodbudil, da se na SPP preizkusim tudi kot prva ženska tekačica. Terminski plan sem tako "prekopirala" od njega in se z njim tudi v živo posvetovala.
22. julija bom startala v Mariboru, z Olgo Grmovo, ki bo z mano tekla do Poštarskega doma.
Za naslednji dan, to je v petek, 23. julija, ko bom tekla čez Uršljo goro, Smrekovec in Raduho, pa bi želela, da se mi kdo pridruži.
Upam, da bo kdo lahko tekel z mano kos poti od Bolnice Franje, čez Ermanovec, Bevkov vrh, Sivko, Hleviše. Tam naj bi bila 1. avgusta. Povsem neznani so mi tudi tereni naslednjega dne, ko bom šla čez Male Golake, Čavn, Sinji vrh do Koče pri Javorniku.
Torej, upam, da se mi kdo lahko pridruži.
Sporočite!
Ultramaratonski pozdrav :D ,
Ruth Podgornik Reš

p.s.
Pa držite pesti, da mi bo vreme čimbolj naklonjeno.
Pozdravljena Ruth!
V gorah nad prelepo Baško grapo sigurno ne boš sama, ponavadi je kdo na dveh se pa najde tudi kdo, ki ima 4 noge hehe. Malo za šalo Ruth, pomoč z moje strani imaš, če pa mene slučajno v terminu, ko boš v naših gorah ne bo, ti bom pa kakšnega mlajšega zrihtal boš še bolj vesela. Na Črni Prsti pa imaš že sedaj obljubljeno slastno kosilo. Pa kar korajžno Ruth!
Drage tekačice in tekači.
Kar ne morem verjet, da se mi tako prijazno oglašate.
Redko se udeležim kakšne naše tekaške prireditve, po hribih se vedno preganjam sama (no, včasih v družbi psa), tako se ne poznamo.
Sprašujete, kako mi lahko pomagate na Poti. Najbolj me boste razveselili s kakšnim sadjem ali zelenjavo, saj je to moja osnovna hrana. In vem, da bom to v hribih poleg svežih sokov najbolj pogrešala.
Torej, naročimo čim manj nevihtno vreme, pa bo :D
Komaj čakam, da bo že četrtek ...

p.s.
Še odgovor:
Od Poštarskega doma se bom odpravila ob petih zjutraj. Pravzaprav imam namen vsako jutro vse dni začeti ob isti uri.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA