Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 niina
najprej vas pzdravljam in vsem zelim vesel preostanek bozicnega dneva in srecno, veselo in teka polno leto 2006 :D

imam eno vprasanje in mogoče bi mi lahko pomagali...
rada bi se zacela bolj resno ukvarjati s tekom, priti v kondicijo in postati pravi tekač :mrgreen: ok, nazaj na realna tla... zdaj mi gre bolj slabo in na dan pretečem 3-5 km ampak.... saj je sele zacetek :D
zanima me kako naj se dodatno prispevam k moji tekaski kondiciji in formi? s fitnesom? kolesom? rolerji? :?:
vsak nasvet bo dobrodošel, saj sem še čisto zelena kar se tiče teka :)

lep pozdrav in ze v naprej hvala :D
 marjan
Niina pozdravljena

Sam sem prišel v tekaške vode preko hoje v hribe in keglanja. Hoja v hribe daje vzdržljivost in moč. Keglanje pa tako vemo, da ni lahko.

Moram pa reči, da so bili prvi tekaški začetki ravno tako težki, kajti bolj obremenjene mišice so le druge.

Lep pozdrav,
Marjan
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Saj to je že uspešen začetek! :clap: Le tako naprej!
Kar se tiče drugih dejavnosti je tako, če hočeš biti uspešna pri teku je najbolje, da tečeš - simpl ko pasulj. Za privajanje na nekakšno dolgotrajnejše udejstvovanje pa ničesar ne škodi. Pa prava družba je vedno koristna in s tem, ko si postala forumovka, si vsekakor zadela v polno. Na Tekaškem forumu verjamem, da ti vsekakor ne bo težko najti primerno družbo, ki ti bo naredila tek zanimivejši, lepši. Pa tudi teorije se nekaj najde tu gor. Pa čimveč užitka ob teku v letu, ki prihaja! :wink:
 niina
hvala za dobrodošlico :D mi je ze všeč tukaj :D
Uporabniški avatar
 aygo
nikakor na zacetku ne pretiravaj, tako si lahko samo nakopljes kaksno poskodbo. casu moras dati cas in telo pocasi privaditi na vsakodnevne napore...lahko pa ti posljem kaksno knjigo o teku na mail, ce te zanima.

brez ustreznega pocitka ni napredka pri kondiciji!

jaz osebno sem tudi postal skoraj obseden s tekom in se moram kar malo bremzat...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA