- 07 Maj 2007, 11:42
Tole sem pisal lani takle čas, ko je bilo za mano eno leto treninga.
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... statistika
No zdaj pa je približno 2 leti, kar se ukvarjam tudi s tekom. (skopiral sem kar lanski članek in ga malo priredil v nove podatke)
- V dveh letih skupaj sem se udeležil 25-ih uradnih tekem (za marsikoga je to malo, za nekoga drugega veliko, zame pa očitno ravno prav)
Statistika tekaškega foruma:
- Na novo prijavljen 3.8.2006, na novo 277 prispevkov, kar me uvršča na 72. mesto po prispevkih. (še nekaj let pa se bom prebil na prvo stran
)
- Moje največje število pretečenih km naenkrat = 25
- Moj najboljši čas na 400 metrov = 1:06
- Moj najboljši čas na 800 metrov = 2:48
- Moj najboljši čas Cooperjev test = 8:49
- Moja najboljša uvrstitev absolutno = 7. mesto
- Moja najboljša uvrstitev kategorično = 4. mesto (največkrat sem bil 4.)
- Prvič sem se udeležil polmaratona, čas 1:37 min.
- Če je verjeti razdalji, mi je prvič uspelo tekmo tečt s povprečnim tempom pod 4 min./km
Rahel napredek se sicer pozna, vendar pa veliko manj kot prvo leto.
V naslednjem letu ukvarjanja s tekom še vedno cilj vsaj 1x med prve tri v kategoriji.
ZELO POMEMBNO NE GLEDE NA REZULTATE: VESEL SEM, DA SEM SPOZNAL VELIKO FORUMAŠEV IN FORUMAŠIC, ČE JIH LAHKO TAKO IMENJUJEM. RES STE FAJN DRUŽBA.
Pozdravljam vse, ki me že poznajo in se veselim novih poznanstev.
http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... statistika
No zdaj pa je približno 2 leti, kar se ukvarjam tudi s tekom. (skopiral sem kar lanski članek in ga malo priredil v nove podatke)
- V dveh letih skupaj sem se udeležil 25-ih uradnih tekem (za marsikoga je to malo, za nekoga drugega veliko, zame pa očitno ravno prav)
Statistika tekaškega foruma:
- Na novo prijavljen 3.8.2006, na novo 277 prispevkov, kar me uvršča na 72. mesto po prispevkih. (še nekaj let pa se bom prebil na prvo stran

- Moje največje število pretečenih km naenkrat = 25
- Moj najboljši čas na 400 metrov = 1:06
- Moj najboljši čas na 800 metrov = 2:48
- Moj najboljši čas Cooperjev test = 8:49
- Moja najboljša uvrstitev absolutno = 7. mesto
- Moja najboljša uvrstitev kategorično = 4. mesto (največkrat sem bil 4.)
- Prvič sem se udeležil polmaratona, čas 1:37 min.
- Če je verjeti razdalji, mi je prvič uspelo tekmo tečt s povprečnim tempom pod 4 min./km
Rahel napredek se sicer pozna, vendar pa veliko manj kot prvo leto.
V naslednjem letu ukvarjanja s tekom še vedno cilj vsaj 1x med prve tri v kategoriji.
ZELO POMEMBNO NE GLEDE NA REZULTATE: VESEL SEM, DA SEM SPOZNAL VELIKO FORUMAŠEV IN FORUMAŠIC, ČE JIH LAHKO TAKO IMENJUJEM. RES STE FAJN DRUŽBA.
Pozdravljam vse, ki me že poznajo in se veselim novih poznanstev.