Ja meni se je uspelo že spustiti pod magično mejo 40 minut. Drugače pa raje tečem gorske teke in uživam v prelepi naravi.
Lp Grega
http://slohipnoterapija.org/samohipnoza.htm
tae napisal/-a:To je drugače moja najbolj priljubljena razdalja. Ja meni je tudi uspelo iti pod 40 minut, vendar moram priznati, da sem moral že za to, kar trenirati. Sicer ne spada ravno v to temo, a ne vem kje bi drugače omenil. Zdi pa se mi, da so za rekreativce prvotne meje, če jim lahko tako rečemo:
- 10-ka pod 40 minut
- polmaraton pod uro in pol
- pravi maraton pod 3h
pajo napisal/-a:Lani na 10km Lj maraton ali kako se že reče temu teku in par čikov pred štartom, da mine nervoza celih 73 minut začel pa lani teči nekje aprila prej pa razen kajenja nič. Sedaj mislim, da je že boljši čas kondicija pa sploh. Še kdo slabši? Ni šans!
vencelj napisal/-a:tae napisal/-a:To je drugače moja najbolj priljubljena razdalja. Ja meni je tudi uspelo iti pod 40 minut, vendar moram priznati, da sem moral že za to, kar trenirati. Sicer ne spada ravno v to temo, a ne vem kje bi drugače omenil. Zdi pa se mi, da so za rekreativce prvotne meje, če jim lahko tako rečemo:
- 10-ka pod 40 minut
- polmaraton pod uro in pol
- pravi maraton pod 3h
Tale tazadnja rabi korekcijo!
lp, vencelj
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA