Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Pozdrav :wink:
Sej sploh ne vem kje bi začel s pohvalami res odlično organizirane prireditve, kjer nas v dolenjskem pokalu že kr mal "razvajajo" :D :clap:
Udeležil sem se 10-ke in sm to vzel kot prijeten trening pred "trenutkom resnice", ki bo zame to soboto na Bledu(olimpik triatlon) 8) Sama proga speljana po dobrodošli senci z kilometrskimi oznakami in številnimi postojankami z vodo, ki so bile na pravih mestih. Tako sva s Špelo v zmernem in ne prehitrem tempu "tekala" po progi, si vzela čas na okrepčevalnicah...vmes našla čas za opazovanje čudovite okolice, ki pa nam žal ni ponujala kakšnega bližnjega srečanja z rjavim kosmatincem :lol:
spela* napisal/-a: Garač mi je zelo prijazno delal družbo med tekom in vsake toliko časa vprašal, če sem v redu in če morda ni prehitro

Rad bi pa še pohvalil g. Lindiča, ki je zlo zgovorno vodil samo prireditev. Najbolj pa s tem, ko je vsakega posameznika ob prečkanju ciljne črte napovedal z imenom in priimkom, ter klubom-krajem :clap: :clap: :clap:
Čestitke vsem za odlične čase in PB-je :clap:
Se vidimo naslednje leto...na 21-ci :D

Lep športen pozrdav...
Nazadnje spremenil garač, dne 31 Avg 2009, 20:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Skrajni čas je, da se tudi sam aktivno vključim v vaše tekaške pogovore. Sem organizator vseh tekov Veronike Deseniške in atletski trener z močno delujočim atletskim klubom AK Maraton Kočevje, sicer zaposlen v slovenski vojski - vojaški policiji. V mlajših letih sem bil aktiven atlet in tekač, torej je tek področje, ki sem ga spoznaval z vseh plati. Sem idejni vodja manjše skupine rekreativnih tekačev, ki trenirajo pod vodstvom vaditeljev atletike. To je bila delna predstavitev.

Če se vključim v vaše debate, sem vesel vseh pohval. Tako je trud poplačan in zadovoljstvo neizmerno. Seveda pa imam močno ekipo vaščanov iz vasi Breg, gasilnega društva iz Šalke vasi ter atletskega kluba.

Vidim, da ste se do sedaj ukvarjali predvsem z dolžino proge, zato smo se letos še toliko bolj potrudili. Zdaj pa je "ponagajala" še višina. Samo v poduk: štart samega teka je bil na višinski točki 469 m nadmorske višine. Res je, da ste pretekli kar nekaj klančkov v višinskih razlikah 10 - 15 m, in je verjetno "garmin" sešteval te metre in jih naštel okrog 200 m, dejansko pa ste bili na najvišji točki tega teka 485 m.
Dolžina in višina je bila 3 x izmerjena z vojaškim, zelo natančnim garminom. S temi malenkostmi se ne bi ukvarjal.

Z vašimi rezultati in udeležbo sem zelo zadovoljen, tudi število udeležencev je bilo pohvalno, čeprav smo letos promocijo kar malo zanemarili. Presenetila me je udeležba žensk na 21 km - pohvalno in spodbudno vsaki za naprej. Si pa želim, da bi bilo tekačic in seveda tekačev vedno več. Pohvalil pa bi tudi kulturo vseh tekačev.
Ker sem se že tako razpisal, pa še zahvala g. Lindiču, ki bi tudi tekel, če ne bi bil spiker. Verjetno bi mu bilo prvo ljubše.

Tudi sam bi se udeležil 10 km teka, če ne bi imel preveč zadolžitev. Svoj čas bi pretekel pod 35 min, po poškodbi pa je realen rezultat okrok 48 min.

Upam, da se vidimo tudi drugo leto na 21-ki, vsem pa želim še veliko dobrih rezultatov brez poškodb.
Feliks Papež
:cast: g. Feliks Papež, ali tinemetka, kakor si se poimenoval.
Nobena prireditev ne uspe brez sodelovanja vaščanov, skorej vsepovsod pa se kot sodelujoči pojavljajo gasilci. Vsekakor pa mora biti nekdo, ki vse te ljudi poveže v celoto in tako prireditev kot je vaša mora uspeti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA