- 31 Avg 2009, 20:20
Pozdrav
Sej sploh ne vem kje bi začel s pohvalami res odlično organizirane prireditve, kjer nas v dolenjskem pokalu že kr mal "razvajajo"
Udeležil sem se 10-ke in sm to vzel kot prijeten trening pred "trenutkom resnice", ki bo zame to soboto na Bledu(olimpik triatlon)
Sama proga speljana po dobrodošli senci z kilometrskimi oznakami in številnimi postojankami z vodo, ki so bile na pravih mestih. Tako sva s Špelo v zmernem in ne prehitrem tempu "tekala" po progi, si vzela čas na okrepčevalnicah...vmes našla čas za opazovanje čudovite okolice, ki pa nam žal ni ponujala kakšnega bližnjega srečanja z rjavim kosmatincem
Rad bi pa še pohvalil g. Lindiča, ki je zlo zgovorno vodil samo prireditev. Najbolj pa s tem, ko je vsakega posameznika ob prečkanju ciljne črte napovedal z imenom in priimkom, ter klubom-krajem

Čestitke vsem za odlične čase in PB-je
Se vidimo naslednje leto...na 21-ci
Lep športen pozrdav...

Sej sploh ne vem kje bi začel s pohvalami res odlično organizirane prireditve, kjer nas v dolenjskem pokalu že kr mal "razvajajo"

Udeležil sem se 10-ke in sm to vzel kot prijeten trening pred "trenutkom resnice", ki bo zame to soboto na Bledu(olimpik triatlon)

spela* napisal/-a: Garač mi je zelo prijazno delal družbo med tekom in vsake toliko časa vprašal, če sem v redu in če morda ni prehitro
Rad bi pa še pohvalil g. Lindiča, ki je zlo zgovorno vodil samo prireditev. Najbolj pa s tem, ko je vsakega posameznika ob prečkanju ciljne črte napovedal z imenom in priimkom, ter klubom-krajem

Čestitke vsem za odlične čase in PB-je

Se vidimo naslednje leto...na 21-ci

Lep športen pozrdav...
Nazadnje spremenil garač, dne 31 Avg 2009, 20:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Pri treningu teka je pomembno samo eno...
In to sta dve stvari...
RED, DELO IN DISCIPLINA!!!
In to sta dve stvari...
RED, DELO IN DISCIPLINA!!!