- 31 Avg 2009, 20:20
Pozdrav
Sej sploh ne vem kje bi začel s pohvalami res odlično organizirane prireditve, kjer nas v dolenjskem pokalu že kr mal "razvajajo"
Udeležil sem se 10-ke in sm to vzel kot prijeten trening pred "trenutkom resnice", ki bo zame to soboto na Bledu(olimpik triatlon)
Sama proga speljana po dobrodošli senci z kilometrskimi oznakami in številnimi postojankami z vodo, ki so bile na pravih mestih. Tako sva s Špelo v zmernem in ne prehitrem tempu "tekala" po progi, si vzela čas na okrepčevalnicah...vmes našla čas za opazovanje čudovite okolice, ki pa nam žal ni ponujala kakšnega bližnjega srečanja z rjavim kosmatincem
Rad bi pa še pohvalil g. Lindiča, ki je zlo zgovorno vodil samo prireditev. Najbolj pa s tem, ko je vsakega posameznika ob prečkanju ciljne črte napovedal z imenom in priimkom, ter klubom-krajem

Čestitke vsem za odlične čase in PB-je
Se vidimo naslednje leto...na 21-ci
Lep športen pozrdav...
Sej sploh ne vem kje bi začel s pohvalami res odlično organizirane prireditve, kjer nas v dolenjskem pokalu že kr mal "razvajajo"
Udeležil sem se 10-ke in sm to vzel kot prijeten trening pred "trenutkom resnice", ki bo zame to soboto na Bledu(olimpik triatlon)
spela* napisal/-a: Garač mi je zelo prijazno delal družbo med tekom in vsake toliko časa vprašal, če sem v redu in če morda ni prehitro
Rad bi pa še pohvalil g. Lindiča, ki je zlo zgovorno vodil samo prireditev. Najbolj pa s tem, ko je vsakega posameznika ob prečkanju ciljne črte napovedal z imenom in priimkom, ter klubom-krajem

Čestitke vsem za odlične čase in PB-je
Se vidimo naslednje leto...na 21-ci
Lep športen pozrdav...
Nazadnje spremenil garač, dne 31 Avg 2009, 20:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Pri treningu teka je pomembno samo eno...
In to sta dve stvari...
RED, DELO IN DISCIPLINA!!!
In to sta dve stvari...
RED, DELO IN DISCIPLINA!!!
g. Feliks Papež, ali tinemetka, kakor si se poimenoval.