Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Na kratko kot vedno:

Po nekaj mesečnem premoru spet v supergah! Vesel!
Super družba kot vedno, čestitke vsem za odlične uvrstitve!!! :laola
Maci hvala za družbo med tekom.....

Organizacija super in kot vedno hud skeč za konec "Lepo je biti športnik" :clap:

Še nekaj slik:

http://picasaweb.google.com/atles73/Dol ... 7T7lrOozwE

LP Tomaž
Še enkrat več se je pokazal, da je tek v prvi vrsti druženje in čvek, čvek, šele potem pridejo rezultati itd... :wink: ...super ste!
Bil sem prvič v Dolskem ampak sigurno ne zadnjič,
vse je blo tako kot mora bit, zato pohvala organizatorju :clap:
kar se pa proge tiče, pa verjeten še boljš, da nisem vedel kakšen klanček me čaka,
ker drugače ne vem, če bi bil rezultat podobn današnjemu :wink:

Srečal znane TF obraze in spoznal tudi nekaj novih, zato je bil današnji dan spet eden lepših...upam, da kmalu spet, see yaa :D

Aja, pa seveda čestitke vsem za odlične rezultate "TF je zakon" :laola

p.s. Tomaž hvala za fotke! :wink:
Prvič na tej tekaški prireditvi. U... tek na 14,5 km pa je bil hiter :D ... same hitre noge :D . Kar povlekla me je množica tekačev, tako da na 5km sem malo upočasnila...potem pa klanec... simpatičen :D . Ni bil težak, ko sem se spuščala po njem navzdol :wink: Proga fantastična :wink:
Boštjan (TF popaj) hvala za družbo med tekom. Ob priliki bova še kakšno rekla :wink:

Organizatorjem pa grejo pohvale. Vse je bilo kot bi moralo biti. :laola

Naslednje leto ponovimo :D
Tudi letos, že 21-tič, so se v Dolskem zelo potrudili in nam v iztekajočem letu spet pripravili odlično tekaško prireditev.

Vse je štimalo: super organizacija, darila, nagrade, proga. Odlična družba, razgibana proga... Bravo :clap:

Tekel sem sicer minuto počasneje kot lani. Malo je k temu pripomogel močan veter in makadam v okolici nove industrijske cone. No, za stopničke je bilo vseeno dovolj :D .

Hvala vsem in lepe praznike!

Prilagam še nekaj fotk z razglasitve rezultatov: http://picasaweb.google.com/marathon85/NovoletniTekDolsko2010#slideshow/5555056148051136946.

Matjaž
Pozdravljeni!

Tudi jaz sem tekel minuto slabše od lani (najpraj sem misli, da tri), pa je bilo tudi to dovolj, da nisem bil zadnji. :?
Drugače pa, v Dolskem sem tekel četrtič in vedno znova vse štima. :clap: Prav rad pridem v Dolsko, v sebi ima ta tek nekaj prvinskega, kar ne znam opisati (morda domačnost).
Tanja s primorske, čestitke za prvo mesto in fajn družbo :laola
Škoda, ker se teh tekov udeleži bolj malo pravih rekreativcev. Bi imeli tudi mi malo več družbe na progi. Morda pa drugo leto.
Rebolj in ekipa, zaslužite si zares pohvalo. Pokazali ste, das e da tudi v t.i. krizi organizirati tek, po katerem smo vsi zadovoljni.
Vsem v Dolskem želim srečno 2011, pa tudi vsem forumovcem. :clap:
muc napisal/-a:Še enkrat več se je pokazal, da je tek v prvi vrsti druženje in čvek, čvek, šele potem pridejo rezultati itd... :wink: ...super ste! :wink:

Pod tole se podpišem tudi jaz. Brez čveka ne gre, če ne morem tekat in čvekat v klanec, grem pač počasneje :mrgreen:

Tomaž, saj si nisem upala priznati, ampak brez klepeta bi se v cilj kar privlekla, najbrž bi me tudi veter ustavil. Je že res, da sem Primorka, ampak kaj, ko moja kilaža ne doseže ustreznega učinka - prizemljitve. Upam, da mi bo letos dedek Mraz (ja, za božička sem že prepozna) prinesel kakšna krila ali papadalo, da bo šlo lažje :--

Hvala za vse fotke, meni je težje navijat in stat ob progi kot pa tečt.
Organizator je pa itak zakon, se vidimo drugo leto. Z nekaterimi pa tudi prej :clap:
V Dolskem sem bila prvic in priznam, da sem v tisti hrib obcasno kar posteno preklinjala. Tudi potem navzdol se nekaj casa nisem prisla k sebi. Ampak imam ze osumljenca za te tezave. :lol: Nato sva zacela tect skupaj s prijaznim priletnim gospodom in kilometri so med pogovorom kar hitro leteli. V garderobi sem potem spoznala se nekaj simpaticnih forumasic, tako da je bil tek lep tudi zaradi ljudi.

Upam, da se drugo leto vrnem!
Popaj napisal/-a:Tudi jaz sem tekel minuto slabše od lani (najpraj sem misli, da tri), pa je bilo tudi to dovolj, da nisem bil zadnji. :?

Jaz sem pa tekla pol minute bolje kot predlani (lani me ni bilo), pa tudi to ni bilon dovolj za stopničke. :lol:
Sem se pa proge očitno lotila s preveč spoštovanja. V mojem spominu je bila namreč zapisana kot zelo težka (sploh zadnji, 4-kilometrski del po ravnini), vendar se mi tokrat kljub močnemu vetru ni zdela tako težka kot takrat in bi verjetno šlo tudi hitreje (ampak v tem primeru bi se mi verjetno spet zdela zelo težka :) ).

Žal sem takoj po teku morala v službo (še preoblekla se nisem tam), tako da o kasnejšem dogajanju ne morem nič reči.
Z mojim prvim nastopom v Dolskem sem kar zadovoljen, sicer kar zahtevna proga, pa še "prijeten vetrič" v zadnjih 2 km, so mi prinesli nekaj minut pri končnem rezultatu, vendar ni panike...razmere so itak enake za vse... :) 8). Ob prihodu sem sicer kolebal med daljšo in srednjo razdaljo in se nazadnje odločil za srednjo pot :oops: :roll:, tokrat imel malo drugačno ogrevanje in sicer ob toplem čajčku v gostilni, saj me je zunaj zeblo kot psa...
Ob objavi rezultatov sem se razveselil "Taetovega" 4. mesta absolutno in zmage v kategoriji, vendar sem vse vzel bolj z rezervo, saj na srednji progi ni bilo prave konkurence, pa še ta je šla na daljšo varianto...pa nasploh sem opazil, da je bilo bolj malo tekačev... :roll: :)
Na podelitvi sem se zabaval ob zanimivem skeču, sicer pogrešal medalje...namesto tega so najboljši dobili praktične nagrade, še posebej veliko tisti na najvišji stopnički...za mojo kategorijo ni bilo nobenih nagrad :--( :oops:...
Drugače sem pa preživel lep mrzel dan v dobri družbi :TF) :clap:...
Ja, nč naslednja tekma, 2. januar v Portorožu, komaj čakam...morje, sonce, bolj toplo...

Lp! :wink:

p.s.: Laufer, hvala za :beer: :toast:, naslednjič jaz častim...
Obivankenobi, bravo za vse. Očitno si na pravi poti in se vračaš v bojne vrste. Jaz se pa kar še nisem našel na pravih tirih, ampak pustimo to. Vesel sem zate, glede na to, da si imel v letošnjem letu že kup enih težav. Še vedno nisem odločen ali naj sprejmem tvoj januarski izziv.
Tae, hvala za čestitko... :cast1:, jaz tudi upam, da se mi letošnje težave ne bodo več ponovile, čeprav je strah še vedno prisoten, še posebej če dobim "musklfiber" :roll:, kakršnega imam recimo danes...Če sem te nazadnje prav razumel tečeš veliko (več kot jaz), tako, da bi se lahko brez problemov pomerila v Portorožu (verjetno bi ti spet gledal v hrbet...), ampak saj vem, če glava noče, pol je to večji problem, kot izgleda iz moje strani... :roll:
Ja nč, bova še kakšno rekla danes na :beer: :toast:
No,...tudi tokrat je bila to... lepo organizirana tekaška prireditev.

Tisti vzpon mi je bil že dobro znan iz prejšnjih let...že dober...smo ga premagovali,eni lažje in hitreje...drugi pa ...trenutni pripravljenosti primerno.

Jaz sem se imel super...premagal progo...spoznal nekaj novih obrazov (muc,Klemenko....)
in preživel del dneva,v odlični družbi.

Čestitam vsem,ki so opravili z eno od razdalj...posebej pa tistim,ki so posegli po najvišjih uvrstitvah.
Čestitke tudi organizatorju....na odlični organizaciji celotne zadeve...le tako naprej.

Se vidimo naslednje leto.
Pa naj otročički spet kričijo..."mami,mami...glej Božiček teče" Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA